Ден на дрвото - 19 ноември

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
да,да, татко ми беше последниот пак, пред неколку месеци и ми кажа.

Сигурно ли е дека ќе се учи во сабота......слушнав дека изгледа ќе го прогласиле за работен ден и немало да се одработува.......има некој повеќе информации????

За една сабота што ќе се работи сите се попалија.

да,да, татко ми беше последниот пак, пред неколку месеци и ми кажа.

Тоа е крив тој што го направил тоа. Кај нас од такви работи многу добри идеи биле или се поткопаат па излегува така како што излегува. Некој и во дрвото гледа политички противник било да е “есдеесовско“ или “вмровско“ дрво. Некој изгледа главата стално ја носи на перење па мозокот му го однел јакиот млаз и го прави тоа, но верувам дека 6 милиони колку што се шпекулира дека се не се прачки. Има и по нешто со корени:helou:

Тоа е добро за да те смири и таквите сочни зборови да ги упатиш кон оние што ги палат и уништуваат, а не кон оние што барем се обидуваат да засадат по едно дрво. Претпоставувам млад си и те погодува тоа, но ова е идеален начин да го канализираш твојот бес. Пробај и на ова гледај не политички, не тенденциозно, не опозициски, не позициски, на ова гледај како на ден на кој ќе истрошиш дел од твојата физичка енергија, а со тоа и голем дел од негативната, а ќе се наполниш со позитивна енергија која многу недостасува и на тебе и на сите нас :helou:
Otvori go srceto !!!! :helou:

Bla bla bla bla bla.....

Сигурно нема да се учи? Пошо искрено за дрвјата не ме боли ама ич.

трљаат рaце пироманите за акцијава :):)
И јас исто немам некој став за ова,по бичај кога ке видам дека Борис Трајанов е во некоја акција или присутен или умешан ја мразам.
Вие средношколи не се дркајте одма..и така во таа сабота ке пиете кафе и ке оговарате само :)

Ako izleze administracijata da sadi drvja so lakovani cevli,sigurno ke posadat 6 miljona drvja?Od kade be tolku sadnici?
Jas ke bidam na rabota,pa koj saka neka gi posadi moite 3 drvca.
Nie gi ogolivme sumite koi so vekovi postoeja,a sega sakame preku nok da imame novi sumi.Neka se sadat novi sumi,kako nie so akcii sto sme sadele,no za da porasnat im trebaa 30 godini,no i onie koi ni ostanaa treba da se cuvaat.

кај се пошумува по скопјево и дали планирате нешо кајганџии со здружени сили да помогнат во засадувањето на нашата иднина?

Ај сега хелп. За мене е чисто, утре на снег у планина, а у сабота на работа. Али за вас учениците? Ако утре треба да идете у школо, дали и у сабота ќе учите или што?
Ептен сум збунет.

значи за утре работат кои сакаат и дали настава ке се држи во училиштата зависи од директорот
кај мене ке се учи:tapp:

ама во сабота ние ке спиеме а другите ке учат:pipi:

Па ако не те боли,што курац коментираш,мангуп да се правиш а.

можно е и да се одложи за утре акцијата,пошто ако врне како денес,тешко ќе биде :toe:

pa jas se cudam zasto albanija e kamenjarnik:)ljuma puuuuuuuuuu jzk 999:vozbud:

A па мене утре колоквиум ми закажаа и што е најтрагично ќе полагам....У 8 сабајле, и ако станам само да се прошетам до факс а после ми кажат дека нема да полагам има да искорнам тоа дрвата , ебате и дрвото и све..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom