Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да,да, татко ми беше последниот пак, пред неколку месеци и ми кажа.
Otvori go srceto !!!! :helou:Тоа е добро за да те смири и таквите сочни зборови да ги упатиш кон оние што ги палат и уништуваат, а не кон оние што барем се обидуваат да засадат по едно дрво. Претпоставувам млад си и те погодува тоа, но ова е идеален начин да го канализираш твојот бес. Пробај и на ова гледај не политички, не тенденциозно, не опозициски, не позициски, на ова гледај како на ден на кој ќе истрошиш дел од твојата физичка енергија, а со тоа и голем дел од негативната, а ќе се наполниш со позитивна енергија која многу недостасува и на тебе и на сите нас :helou:
Otvori go srceto !!!! :helou:
Bla bla bla bla bla.....
Ај сега хелп. За мене е чисто, утре на снег у планина, а у сабота на работа. Али за вас учениците? Ако утре треба да идете у школо, дали и у сабота ќе учите или што?Сигурно нема да се учи? Пошо искрено за дрвјата не ме боли ама ич.
Па ако не те боли,што курац коментираш,мангуп да се правиш а.Сигурно нема да се учи? Пошо искрено за дрвјата не ме боли ама ич.