Никола
Државник
- Член од
- 18 април 2005
- Мислења
- 5.074
- Поени од реакции
- 333
Јас имам работа.
п.с. Дали некој е свесен каква е штетата од ваков тип на акција само по основ на ПЛАТЕНИ а неодработени дневници за вработените???
Им земаат ден од одмор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас имам работа.
п.с. Дали некој е свесен каква е штетата од ваков тип на акција само по основ на ПЛАТЕНИ а неодработени дневници за вработените???
А бе кога викам ја дека со вмро-овци е тешко да се расправаш...Им земаат ден од одмор.
А бе кога викам ја дека со вмро-овци е тешко да се расправаш...
Каков ден од одмор бе?
То народна буна ќе се дигне да е така.

vecer ke go proslavam denot na drvoto , taka sto ke se napraam drvo , kako humus ke koristam kebapi , a za polivanje spricer![]()
http://uk.youtube.com/watch?v=jcRxwjPmAqw:tv: откако ќе се направиш дрво после треба негде да се засадиш

Јас гледав вчера временска прогноза на интернет и скоро на сите пишуваше дека ќе биде сончево со малку облаци.И што си запнал толку против вмро ко месаја си направен.само нешто не ти чини.Уште да им кажеше на тоа дрвата у влада некој дека постои временска прогноза...
па да им додаде дека таа нивната од хидрометереолошки завод никој нормален не треба да ја есапи за точна,
па да си побараат на yahoo weather и слични сајтови точна временска прогноза...
(пошто они - вмро-овците- се нели информатички потковани момци- играат карти на компјутер,кој напредок јеботе... :pos2
можда и немаше да им се погоди вака добар ден за садење суровици.
Али то нема везе...
важно Гвујо кажал :
КОПАЈ !
Ајде мрш сите на копање.
Според број на партиска книшка,на лево круг...
Оооо-рук...
копај стоко !
![]()
Сега ми е потполно јасно ...нешто што своевремено го прочитав на еден графит..Ајде луѓе мотике у руке и да засадите по некое дрвце.
Нема одмора док траје обнова
кај нас за да се крене народна буна треба мнооооооогу работи да ојдат у 3лпм, не сме ние таков народ, не сум засегнат од ова али за шо и да е, такви сме си, на туркање палиме, а ретко кога има некој снажен да турне...А бе кога викам ја дека со вмро-овци е тешко да се расправаш...
Каков ден од одмор бе?
То народна буна ќе се дигне да е така.
vecer ke go proslavam denot na drvoto , taka sto ke se napraam drvo , kako humus ke koristam kebapi , a za polivanje spricer![]()

lee:сејм хиарденот не се погоди за садање а и како може да се погоди кога се знае какво е времето на крај на Ноември.Затоа овој ден не ни посадив ни дрвце затоа што не планирам со чадор, шал, капа ракавици и чизми до колена да изгравам некој и нешто.Ако има акција на пролет ке одам затоа што се знае какво е тогаш времето а сега за два саати не си го губам здравјето ако толку сакат нека садат тиа што во владата и другите.

Уште да им кажеше на тоа дрвата у влада некој дека постои временска прогноза...
па да им додаде дека таа нивната од хидрометереолошки завод никој нормален не треба да ја есапи за точна,
па да си побараат на yahoo weather и слични сајтови точна временска прогноза...
(пошто они - вмро-овците- се нели информатички потковани момци- играат карти на компјутер,кој напредок јеботе... :pos2
можда и немаше да им се погоди вака добар ден за садење суровици.
Али то нема везе...
важно Гвујо кажал :
КОПАЈ !
Ајде мрш сите на копање.
Според број на партиска книшка,на лево круг...
Оооо-рук...
копај стоко !
![]()