24

• Креатор на темата Креатор на темата CT
  • Време на започнување Време на започнување
SPOJLER:

6 sezona 17 epizoda....

Dobra epka. Krvava i naizgled se zavrsi rabotata. Gi najdoa a-bombite. Arno ama......

Сега ја изгледав последната епизода од првата сезона, колку само тажно се чуствував после тоа. Па како може онаа Нина така бе да се занесува, ме изнервира в крај.

Да не има некој податок кога излегува првата епизода од седма сезона?

Според мене најдобрата акциона серија на сите времиња.Баш пред некој ден ја спуштив 6-та сезона(која според мене е најдобра).Пред неколку месеци на Хрватската телевизија беше емитувана 5-та сезона.

24.jpg

http://www.fox.com/24/

Ја прати некој оваа серија???

6-тата сезона е најдобра,а 5-та сезона не е нешто посебно.Иначе Џек Бауер е ЗАКОН.:wink:

Да Џек Бауер е закон,али и законот ке мора да иде у ќорка едно 48 дена ..Ке ги служи на 2пати пред и после 7мата сезона на 24 ,што значи ке си ја глеаме и 7 сезона без проблем ,како и останатите 6 :wink:

Fala bogu sto nekomu mu tekna da otvori tema za serija koja e Top1. Se blizi januari ludje stignuva 7 sezona premiera.

odlicna serija, ja imam gleano, ali mislam deka imam slusnato deka se snima i 7ma sezona.. anyone?

ubav film,ama temite vo sekoja sezona se ili atomski bombi ili virus,stalno ima spiun vo CTU,stalno jack bauer se otkriva i stalno barem do 3 sezona pretsedatelot go remeti koj saka! Epa dosadno e.neka smislat neso dr.do dusa ja do 4 sezona gi imam gledano,moze posle e smeneto ke vidimeeeee:vozbud:

ubav film,ama temite vo sekoja sezona se ili atomski bombi ili virus,stalno ima spiun vo CTU,stalno jack bauer se otkriva i stalno barem do 3 sezona pretsedatelot go remeti koj saka! Epa dosadno e.neka smislat neso dr.do dusa ja do 4 sezona gi imam gledano,moze posle e smeneto ke vidimeeeee:vozbud:
Гледај сменето е.

Седма сезона на 13 Јануари.
Тони Алмеида се појавува жив.

Да ве е**м спојлераши...

ПИШЕТЕ СПОИЛЕР ЗА 7МА СЕЗОНА НЕ ЧИТАЈ...

Ми упропастивте почеток на сезона

Некој да ми даде линк или торент сакам да спуштам Special Features, од која било сезона ако може.

Една од најдобрите серии што сум си ги гледал е 24.Колкава возбуда ми предизвикува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom