Mnogu e dobro, sto se e vo realtime.. edna sezona e eden den kako sto vikas. Sega, ne e bas taka... treba da gi gleas prethodnite za da ja razberesh sushtinata na celiot film (ako *vistinski* te interesira). Vaka, pak ke razberesh, no ne kompletno (ne zavisat DIREKTNO edna od druga sezona.. no ima dopirni tochki).. primer NINA BAUER. Spored mene najjakiot presvrt vo 24. Nema veze, sam ti glej gi!! Zakon se!диме напиша:Имам гледано само 1 епизода и тоа минатата недела на HRT1. Многу ми е интересна структурата на серијата т.е. една сезона 24 епизоди, дејството се случува во 24 часа, една епизода 1 час. И добро е шо секоја сезона има различна тема (барем така прочитав) и продуцентите на Heroes ќе се држат поќе на структурата на 24, секоја сезона различна тема, отколку на структурата на Lost.
Инаку од таа една гледана епизода, серијата ми се виде добра, ама несфатив многу работи оти гледав негде 5 сезона 5 епизода .
Ne e NINA BAUER, nego Nina MyersCT напиша:Mnogu e dobro, sto se e vo realtime.. edna sezona e eden den kako sto vikas. Sega, ne e bas taka... treba da gi gleas prethodnite za da ja razberesh sushtinata na celiot film (ako *vistinski* te interesira). Vaka, pak ke razberesh, no ne kompletno (ne zavisat DIREKTNO edna od druga sezona.. no ima dopirni tochki).. primer NINA BAUER. Spored mene najjakiot presvrt vo 24. Nema veze, sam ti glej gi!! Zakon se!