24 Teлевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Jimmy
  • Време на започнување Време на започнување
Сопственик е пејачот БРЕЈК оној кој ја има и JUNGLE tv.Или уште подетално косопственик и на радиото City radio од Скопје.......100%. Telecabel :nenene: нема врска со овие медиуми.Тие само ја пренесуваат програмата.

Ајдее Брејк има две телевизии и три радија :D

Што стана со оваа ТВ? Ја гледав едно време преку Cabletel , но ја снема и така е веќе подолго време. Зрачи ли во етарот и ја пренесува ли некој од кабелските оператори сега? И што може да биде проблемот што Cabletel не ја пренесува?

Ja пренесува Макс тв и ја има и на интенрет

Што стана со оваа ТВ? Ја гледав едно време преку Cabletel , но ја снема и така е веќе подолго време. Зрачи ли во етарот и ја пренесува ли некој од кабелските оператори сега? И што може да биде проблемот што Cabletel не ја пренесува?
Баш за овој проблем слушав на 24Вести кажваа...тие поднеле барање до Кејблтел да бидат дел од програмската шема ама овие не сакале да ја реемитуваат. Последен одговор бил дека бугарските газди требало да се прашаат за тоа, и најверојатно тие не сакале да ја пренесуваат...

телевизијава ја гледам интеренса ми е ,даваат многу интересни документарци;)

Tоп си е... но дали се поставени некаде документарците што ги даваат(на нивната страна ги немам сретнато до сега) ?

И мене документарците ме влечат, конечно нешто поразлично, да може ТВ да пуштиш, а да не писка некоја трагично заљубена шпанка/турчинка/индијка, само квалитетот на сликата зафркава понекогаш. И 24 Документарци да биде не ми смета (y)
p.s. На кабловската БТВ 24 Вести ја пуштија на местото на А1 :)

Од кога почна да се емитува се обидувам да приметам на која страна тежат(дека кај нас секој е со некој) ама до сега морам да признаам дека се стварно објективни за разлика од сите останати.

Oд кога избркаа неколку вработени приметувам дека не е таа телевизија тоа што беше,шпиците малку се зафркнати изменети ,лентата кај што се вртат информации,вести ,е исто сменета со една поглупа лента

им предлагам да врата се како што беше бидејќи подобро беше така ,а не ова вака заникаде е

Телевизијата си е сосема ок, нормално е да се менуваат шпиците, дизајнот... не е толку страшно, ќе се поправат, битно е дека имаат добра програма, доста добри документарци што го задржуваат вниманието...оние клипчиња со пејсажи од најразлични места, едноставно делат од другите телевизии..нека се продолжи вака.

Дали оваа телевизија оди на сателит и кој се нејзините параметри?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom