24/7

• Креатор на темата Креатор на темата concrete
  • Време на започнување Време на започнување
Ja rabotev na 25/8!!

A Premierot na 24/7!

Prasanje e samo koja godina???

Jas 25/8/2008!

Gwujo, mi se cini, rabotese na 24 juli (07) 2006! Za da sostavi vemerofska vlada polna komunjari!

И по некој заталкан другар од детството.:smir:

Не беше Алија на десетдинарката туку еден металски работник од Зеница. Алија го кладоа мнооогу покасно на една пара мислам крајот на СФРЈ беше

Е ај еве да ти помине лутината ти го пуштам Алија со оргиналната лопата за тогашно копање јаглен.:smir:

alija.jpg

Може бе алооо!!! Како може да не успее теоријата 24/7...луѓето работат нон-стоп, прават кастинзи за снимање на следната реклама, бројат пари колку треба од буџетот да издвојат за неа, немојте така.

Треба да му акнат пријава зошто го нарушува законот за работни односи,нели беа дозволени само 40 часа неделно,после работадавциве ќе си имаат изговор ако може примиерот можете и вие.

Komandirot na svoite policajci im rekol deka od denes pa natamu ke rabotat po 25 casa na den a na toa eden policaec mu rekol: G-dine komandire,kako ke rabotime 25 casa koga denot ima 24 casa! Komandirot mu odgovoril: Ke idete eden cas porano na rabota :vozbud::pos2::baeh:

Mozebi nasata vlada go slusnala toj vic pa se razrabotila...

Abe mora da se naucime da rabotime .Dosta letargija, mora dase rabotI, kako mozat da bidat najdobri rabotnici po svetot, a doma da legacat.Mora da svatime deka samo so rabota 24/7 kese postigne nesto:)NEMA LEB BEZ MOTIKA.:tv:

А што е опозит на “неработењето„ на Груевски ?
24/7 криминал маде од СДСМ.

А што е опозит на “неработењето„ на Груевски ?
24/7 криминал маде од СДСМ.

Ауу...криминал правел СДСМ во овие 3год? чудно, дури и кога е во опозиција, финансиите се во нивни раце изгледа. СДСМ зима 400 000 евра од една кампања и тоа го кажува на прес.
СДСМ пере пари преку ваучери, преку набавка на дрвца за садење, кои ги баталија другиот ден и пола отидоа курбан.
Е тоа не е криминал, сигурно, нели.

Па уште кога ми го украдоа аватарот за кампањата “Македонија тоа си ти“ знаев дека нешто ми е матно со изјавиве.:toe:
Ти ова сериозно???

Ауу...криминал правел СДСМ во овие 3год? чудно, дури и кога е во опозиција, финансиите се во нивни раце изгледа. СДСМ зима 400 000 евра од една кампања и тоа го кажува на прес.
СДСМ пере пари преку ваучери, преку набавка на дрвца за садење, кои ги баталија другиот ден и пола отидоа курбан.
Е тоа не е криминал, сигурно, нели.

Ne be...ti neznaesh, eve sega ke ti kazham shto e rabotata...DPMNE nosi 500.000 mill evra investicii...ama SDSM mu stava sopki na G'uevski i SDSM mu gi kochi reformite i konechno im go perat mozokot so EU i NATO.A tie 500.000 mill investicii Branko gi zema i gi deli so komunjarite a najgolem del od niv gi delat so Zaev.Pa potoa da ne te chudi shto DPMNE raboti 24/7 a nema rezultati.Plus i edno magare prdna...pa mora da se i za toa SDSM i komunjarite krivi

sdsm kontinuiarano krade ja unistuva zemjata, od samata nezavisnost do den denes.zakonite i ustavot go napravija spored svojte uslovi za da mozat posleno da kradat.Pa sega koga se nosat zakoni vo interes na drzavat i nacijata smeta VMRO:)OVIE OD SEDESETO mnogu mise smesni.:pos2:

Pak dovagjaat na scena so rusenje i destabilizacija na drzavata .Vo mnogu bliska sorabotka e radikalnoto krilo na DUI SO SDSM.Verojatno samo toa preostanuva.

најсериозно.... опасно станува да се (пре)живее во Македонија

Back
На врв Bottom