24/7

• Креатор на темата Креатор на темата concrete
  • Време на започнување Време на започнување

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Веб-сајт
www.luft46.com
Дали како прво, некој нормален може да поверува во изјава на некoго дека тој со својот "тим" работи 24 часа секој ден 7 дена во неделата...продолжително......... веќе 100 и кусур дена?????
Какво би било мислењето на било кого, за некого, кога тој би му го изјавил тоа????
После би подискутирале за второто :) ..за третото...па по ред...понатака...:)

Дали како прво, некој нормален може да поверува во изјава на некoго дека тој со својот "тим" работи 24 часа секој ден 7 дена во неделата...продолжително......... веќе 100 и кусур дена?????
Какво би било мислењето на било кого, за некого, кога тој би му го изјавил тоа????

productshot_SpeedStick247.jpg
и она 24/7 крадена работа била од колгејт, ни за реклама више не ги бива

Во последниве 100 дена премиерот само 3-4 пати беше во Италија на одмор и 1 работна посета... којзнае кој ли работи од таму за него

Тоа е само како парабола кажано овде..ама ете и тоа дочекав..иако искрено не се надевав дека има нешто што на тебе не ти е јасно... !!!???.
А за дискусиите...се ти е наместо...
:mist::3:

И јас се прашував,зошто ли толку многу порасна потрошувачката на редбул!

productshot_SpeedStick247.jpg
и она 24/7 крадена работа била од колгејт, ни за реклама више не ги бива

Па уште кога ми го украдоа аватарот за кампањата “Македонија тоа си ти“ знаев дека нешто ми е матно со изјавиве.:toe:

Па уште кога ми го украдоа аватарот за кампањата “Македонија тоа си ти“ знаев дека нешто ми е матно со изјавиве.:toe:

Да заклучиме конечно..нели?
Ем крадат (аватари) тука.....ем (го) лажат (народот) ???!!!..
:nesvest:

Да заклучиме конечно..нели?
Ем крадат (аватари) тука.....ем (го) лажат (народот) ???!!!..
:nesvest:

Ne e zaebancija be ..... :) posle takva i tolku "rabota" posle tolku energy drink-sovi od site vidovi i podvidovi...mozno e da pocne covek da bulazni...ne treba da se zama za zlo...VAZNA E NAMERATA, ako e taa dobra...moze da se poceka uste 1000 dena...ne e toa nisto prema vecnosta.. :)
Ne mi e jasno toa wallpaperot pozadi na zidot..KOJ LI MU GO PREPORACUVA ???....i mozat li be tie FRESKI da OTPUSTAT SRCE...kako sto mu proporacuvaat na OBICNIOT NAROD... ili se tolku seknati od strav pred velicinata na svoeto zlodelo...sto se mumificirale na nekoj nepoznat nacin...??? :)

Ко поверувавме на комуњарските прикаски дека Алија Сиротановиќ во една смена сам ископал 17 тони јаглен... се друго е прифатливо

Ко поверувавме на комуњарските прикаски дека Алија Сиротановиќ во една смена сам ископал 17 тони јаглен... се друго е прифатливо

Знаеш ли тогаш колкави беа “црпалките“,а овој мотивиран да го гледа цела Југославија на десетдинарка,иииииииииии копај.:smir:

Тој Алија ..веднаш ми беше сомнителен..и на мене лично.
Поготово ...кога бараше некакви изгубени права???
:nenene:

Знаеш ли тогаш колкави беа “црпалките“,а овој мотивиран да го гледа цела Југославија на десетдинарка,иииииииииии копај.:smir:
Не беше Алија на десетдинарката туку еден металски работник од Зеница. Алија го кладоа мнооогу покасно на една пара мислам крајот на СФРЈ беше

Alija e daaavno mrtav, tie sto ne lazea isto..., ama toa sto nivnite deca ne lazat..., e za toa sme si sega nie sami krivi.... :)

... se setiv na Llazgata so alija...i toa t e kako KLASICNATA NAJGOLEMA LAZGA...ne se kazuvaat onie 2% :)
Alija iskopal 17 tona , ama nikoj ne kazuva dali so kopac ili so dinamit........i Gwujo "ostvaruva" ama samo vo negovite prikazni....

Aбе во насмевкана ми личи помалку на овие сега,па замисли да се појави Гвујо на пропагандна прес со онолкава лопата.:pos2:

10_dinara.jpg

Alija e daaavno mrtav, tie sto ne lazea isto..., ama toa sto nivnite deca ne lazat..., e za toa sme si sega nie sami krivi.... :)

A okolu lazgata so Alija...i toa ti e kako KLASICNATA NAJGOLEMA LAZGA...ne se kazuvaat onie bitni 2% .....
Alija iskopal 17 tona , ama nikoj ne kazal dali so kopac ili so dinamit........i Gwujo "ostvaruva", ama samo vo negovite prikazni.... , ama ako fatis tocka po tocka da proveruvas...se sama LAZGA so OPASKA ...:)

Ja rabotev na 25/8!!

A Premierot na 24/7!

Prasanje e samo koja godina???

Jas 25/8/2008!

Gwujo, mi se cini, rabotese na 24 juli (07) 2006! Za da sostavi vemerofska vlada polna komunjari!

Back
На врв Bottom