Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.347
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Австралиец...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А на ова се сеќавате?
![]()
На пазар3 гледам многу фанатици и забеготини кои што ставиле спојлер-два на голф 1 и го пишале дека е GTI...Па јас сега ве прашувам дали има во нашава држава голф гти?не мора да е кецот.Онака разгледував оти ме интересираше цената на таа машина.Се што најдов е забеготини и уништени добри примероци![]()
повеќето купуваат GTI Body Kit,ама не е тоа-тоа правиот голф ГТИ:smir:vo MK ne sum siguren samo dali ima 6 gti a od drugite generacii ima sigurno gti
Сакаш да кажиш како да познаеш GTI од обичен? Лесно се познава, еве ти неколку совети.На пазар3 гледам многу фанатици и забеготини кои што ставиле спојлер-два на голф 1 и го пишале дека е GTI...Па јас сега ве прашувам дали има во нашава држава голф гти?не мора да е кецот.Онака разгледував оти ме интересираше цената на таа машина.Се што најдов е забеготини и уништени добри примероци![]()
хихи, на махиндрата имаше мистериозен волан? немој да ми речиш дека тоа волкот во средина не те асоцираше на кец (освен ако е изваден).Значи мистериозниот волан на мојата Махиндра е од Голф ГТИ кец... Супер![]()
се би дал за вакво нешто
Mustang
![]()
хихи, на махиндрата имаше мистериозен волан? немој да ми речиш дека тоа волкот во средина не те асоцираше на кец (освен ако е изваден).
Инаку, имам едно 2-3 гигабајти со слики од возила по компјутеров, ако ги прочачкаш сигурно ке решиш уште некоја мистерија :smir:
Еее незнаеш ни ти шо сакаш
Иначе баш би сакал да чујам мислење од поискусниве, колку би чинел (груба пресметка) еден ваков мустанг, со ганц нов мотор праен по порачка, ентериери екстериери све стегнато? ... Се разбира во цената да биде вклучен и превозот до тука и царинење и се.
Благодарам.