Oldtimers

• Креатор на темата Креатор на темата Alek_Sk
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки има во скопјево Мустанзи???Ај ако може некој да постира слика:smir:
Eво га...

Борчиш кафе :smir:

@Taki: друже почни со тоа што ке ги исфрлиш тие штоповите од трактор ИМТ 539.... Остатокот ти е прилично солиден за почеток!

Да да се што не е оргинално од комбето,се во канта!!

Me interesira koj OldTimer vi lezi na dusa, sekoj sto saka avtomobili sigurno gi saka i oldtajmerite, eve nekolku sliki od onie oldtimeri so na mene mi se vo srce :) :

Fly-Inn
1618143756_5017e958f4.jpg

1618128360_ce752e92bd.jpg

Cadillac deVille Coupe
1959%20cadillac%20deville%20coupe-730590.jpg

0611curp_01_z_+1957_cadillac_seville_1960_coupe_de_ville+.jpg

Cadillac Eldorado
1959-Cadillac-Eldorado-1280.jpg

P5245889.JPG

1960%20Cadillac%20Seville%20Eldorado_03.jpg

....

Ok bi bilo dodeka bi stavile i nekoja slika ili kazete nekoja informacija za nekoj oldtimer sto go gledate vo vasiot grad, naselba, drzava... :) premnogu golem merak imam da vozam i poseduvam nekoja vakva kola.

Јас сум голем љубител на олтајмери и ја би сакал да поседувам едно олтајмерче и да го рестарвирам све пој мој вкус да биде,а од ови три најмногу ми го прави чејфот Cadillac deVille Coupe

од американско копно го сакам овај олдтајмер
Pontiac
pontiac-firebird-1969a.jpg

исто така и ова Shelby gt500 eleanor
5561.jpg

а од југословенските што се достапни за нас I like this
fiat_pomarancz.jpg

(скромен избор) :)

да се вратам на 30 од одмор ја ке ви посочам неколку...

aj ako znae nekoj kaj ima oldtimeri vo skopje neka kaze ;)

Пред 3 месеци кога бев во Скопје видов Цитроен ДС паркиран (читај така оставен да пропаѓа) близу Европски Универзитет... местото појма немам како се вика, имаше таму амбасада некоја. На 2 минути од седмица :vozbud: Не ми текна само да го сликам

го ѕнам тој цитроен..го имам видено пред некоја недел со дупнати гуми и пајаци во фаровите :pos2:...јас денес го видов црниот мустанг што е горе на сликата во една фирма ама не ме пуштија да влезам и утре си резервирав да го сликам..Ч= ке ставам видео на јутуб...фала за одговорот

Еве нешто интересно кај мене во маало...некој мераклија

12072009979.jpg

12072009978.jpg

12072009977.jpg

Ај некој нека го слика има еден Форд Таунус интересно среден кај вучко 3бисери...

Тоа мустангот во Скопје е на Чонгурот... Има он уште многу други добри стари коли... Некој од нив во моментов ги средува.

toj mustang ne e na congur....on ima od novite GT crven so golem spojler..go znam covekot

vakov e mustangot ama so golem spojler

Сината кола на сликата погоре е мазда 929 со венкел мотор, околу седумдеста... Имаш тема " Погоди што е или така нешто??? ",

А мустангот Е на Чонгур...

toj mustang ne e na congur....on ima od novite GT crven so golem spojler..go znam covekot

vakov e mustangot ama so golem spojler
bravo be brat ovoj mustang mn dolgo go baram imam go videno blisku ramstor edns i koa go zapali covekot zemjata se tresese inaku covekot bese crnec

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom