Oldtimers

• Креатор на темата Креатор на темата Alek_Sk
  • Време на започнување Време на започнување
Ako nekoj naide na fico do 200 evra vo blizina na Kumanovo neka mi pusti PP. Nemora kolata da e registrirana

Има! Не баш коска да е ама има сочувани ама проблем е што не ги даваат !!! :vozbud:

Таткоми има еден пријател продава фичо ама каква состојба е незнам 250е бара чоекот.

ајдеее дојде времето кога фичото станува посакувано....штета што го продадовме пред 5-6 години....за 200 го шитнавме...криво ми е.....таа кола е закон

Е до фчера си ги фрлафме колите во отпад за 5.000ден а сега даваме 3 пати повеќе пари

Да не знаете некој да продава Volkswagen комбе T-1 microbus од 1966 година,пошто јас имам такво комбе,но ми фалат делови и неможам да почнам да го реставрирам.И дали знаете каде можам да најдам фичо од старите модели со обратно отварање на вратата,поздрав.

Да не знаете некој да продава Volkswagen комбе T-1 microbus од 1966 година,пошто јас имам такво комбе,но ми фалат делови и неможам да почнам да го реставрирам.И дали знаете каде можам да најдам фичо од старите модели со обратно отварање на вратата,поздрав.
тешко то да најш...

Има(ше) едно комбе Т1 во Кавадарци, одамна го немам видено. Струмикс го знае :) Почнаа да го средуваат и прекинаа, ама и да се продава му недостигаат деловите што тебе ти требаат :)

Има(ше) едно комбе Т1 во Кавадарци, одамна го немам видено. Струмикс го знае :) Почнаа да го средуваат и прекинаа, ама и да се продава му недостигаат деловите што тебе ти требаат :)

Мене ми треба заден браник,комплет штопови,комплет жмигавци,VW преден знак,странични поникловани лајсни,и некои други ситници неможам да се сетам сега.Како можам да ставам слика да го видите комбето?Поздрав

moz-screenshot-1.jpg

IMG%5D

Ова е моето комбе.
CopyofDSC01473.jpg

DSC01493.jpg

DSC01496.jpg

4.jpg

DSC01514.jpg

11.jpg

DSC01509.jpg

Па ако знае некој кај можам да најдам уште едно вакво комбе во било каква состојба да го искористам за делови за делови било каде во Македонија. И да се фатам за работа.:helou:

Ова е во супер состојба. Потруди се малку ако некој дел никако неможеш да го најдеш нарачај преку e-bay или интернет од странство и пази да не го направиш кич инаку може да биде екстра рестацрирано. Какви планови имаш ти ?:smir:

Ова е во супер состојба. Потруди се малку ако некој дел никако неможеш да го најдеш нарачај преку e-bay или интернет од странство и пази да не го направиш кич инаку може да биде екстра рестацрирано. Какви планови имаш ти ?:smir:

Јас планирам да го рестацрирам во оргинална состојба какво што било пред 43 години.Значи ке го реставрирам до детал.Вака нешто сакм да биди.

125n685n54.jpg

Епа немаш гајле на добар пат си направи си го од мерак, единствено јас би одел на хромирани браници иако фабрички не беа такви :smir:

Дечки има во скопјево Мустанзи???Ај ако може некој да постира слика:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom