Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Сигурно не е посмешно од нежниот бакнеж на момциве. :)

Да ти кажам право стомаков ме боли од смеење. Ако знајш шо сакаше да постигниш со видеото јас од к*рот ќе си каснам. Педери се и шо му(ни) можиш нешто ?

Да ти кажам право стомаков ме боли од смеење. Ако знајш шо сакаше да постигниш со видеото јас од к*рот ќе си каснам. Педери се и шо му(ни) можиш нешто ?
Со видеото сакав да ги насмеам оние послободоумните фанови на Ливерпул пошто смешно е видеото, премногу. :)
А ако го навредив твоето хомосексуално его, се извинувам.

Ovoj Deno e znaci specijalen slucaj , na 22 godini se ponasa ko prvace e . Ne se zamarajte veke so niv , ednostavno ignore .
Inace so 98 posto sigurnost transver periodot e zavrsen za nas ( taka da ne se nadevajte na novi igraci ) , molete se samo Arapite da uspeat da go kupat klubot posto inace go naebavme so vakvi gazdi ..

YOU LYING BASTARDS GET OUT OF OUR CLUB

Дено бре..остај ги нека здивнат.
Ги утепа од реметење...
john-terry-crying2_782147c.jpg

Уште колку солзи ќе пролее за целта.....
liverpool.1196168400.the-cl-trophy.jpg

КОПНЕЖИИ :(

Ајде бре доста со препукувањава, пробав и јас ама никако да им се објасни човечки оти ливерпул е далеку поуспешен. Да не го купеше абрамович челзи сега ќе беше на ниво на фулам. Доста кенјате по фан-клубов и помирете се со фактите.

Нашите 18 пати го бакнувале и пиеле шампањско од домашниот трофеј. Сини сте, не зелени, размислете малце.

И немојте да ми станете исто гадни колку и манчестер, сега засега баш го почитувам челзи како клуб. :smir:

Ајде Јунајтед разбирам, ама Челзи немаа навијач у Македонија до скоро време кога играа Ѕола, Ди Матео, Торе Андре Фло. Ем се чаталат, во случајов ко да извадиш ташак од 3 сантима од кои 2 им продолжил Абрамович со скап медицински третман, а нашиот е 18ка плус 5 од Champions League. :vozbud:

Туку, пак ли ни останува следната сезона? :pos2:

ХАХАХ:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:ХАХА

Ке те частам пиво за сликата со Тери!

Кила ке добијам од смеење!:kesa::pos2:

14ilvk0.jpg

SNN06ROONEY_501415a.jpg
Дај некои подобри монтажи, ова апла се гледа дека е работено од аматер:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom