Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Лион ни се падна.

Па не се за потценување но во секој случај задоволително.

Па не се за потценување но во секој случај задоволително.

Не не, воопшто. Никој не е за потценување штом стигнале до 2риот барабан. Ама избегнавме погадни екипи.

Осеќам Фиорентина кај нас....

Ииии ете ја Ла Виола. Го добивме најлошиот противник од третиот барабан. Бар според мене.

Не не, воопшто. Никој не е за потценување штом стигнале до 2риот барабан. Ама избегнавме погадни екипи.

Осеќам Фиорентина кај нас....

Убаво си осети. :)

Значи:
1.Ливерпул
2.Лион
3.Фиорентина
4.Дебрецен

Освен Дебрецен, другиве две се јаки екипи, ќе ни биде тешко у курац.
Него можеме у Унгарија да идеме да глеаме. :)

Значи, да резимирам

Ждрепката не стави во група Е:

Liverpool
Lyon
Fiorentina
Debreceni

Можеше подобро ама сеа тоа е .Се надевам на прво место во група и без киксови некои треба да се покажеме оваа година многу подобро од предходните две.Две години ни бега финале за малку и оние Челзи у ама ги мрзам ни мрсат работа тука ама оваа година мораме да се подобриме и подобро да изиграме.

Можеше подобро ама сеа тоа е .Се надевам на прво место во група и без киксови некои треба да се покажеме оваа година многу подобро од предходните две.Две години ни бега финале за малку и оние Челзи у ама ги мрзам ни мрсат работа тука ама оваа година мораме да се подобриме и подобро да изиграме.
:helou::helou::helou::pos2::pos2:

:helou::helou::helou::pos2::pos2:
Јас се извинувам, ќе може да ми кажеш колку титули имате во ЛШ? Јас не успеав да видам.
Или пак колку пати сте стигнале во финале? Тука забележав само еднаш.

Благодарам.

dobra silna grupa
ali mislam deka Liverpul i Fioreitina idat dalje :)

1.Liverpul
2.Fiorentina
3.Lion
4.Debrecin

Јас се извинувам, ќе може да ми кажеш колку титули имате во ЛШ? Јас не успеав да видам.
Или пак колку пати сте стигнале во финале? Тука забележав само еднаш.

Благодарам.

1-3 na enfild roud :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom