L
LFC 4 LIFE
Гостин
dobra silna grupa
ali mislam deka Liverpul i Fioreitina idat dalje
1.Liverpul
2.Fiorentina
3.Lion
4.Debrecin
Би сакал да биде така, иако Lyon не се баш слаби...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dobra silna grupa
ali mislam deka Liverpul i Fioreitina idat dalje
1.Liverpul
2.Fiorentina
3.Lion
4.Debrecin
1-3 na enfild roud :pos2:
Еј како да ставам видео коментар нешто миланезите да ги потсетам на една утакмица од 2005.:pos2:
Иниеста колку што знам не игра во ливерпул во барса играУф свака част друже, ме замолче ...
Oh wait, Иниеста ме спаси во продолжението.
Иниеста колку што знам не игра во ливерпул во барса игра...
бај д веј,ме спасија мене 7 комада во 2 меча во четврт-финале :helou::pos2::pos2::pos2:
Whatever lets you sleep at night lad.
Колку и да му е тешко на твојот мозок да процесира, Ливерпул е едно 5 скалила погоре од Челзи во историјата и на ЛШ и на ПЛ.
End of discussion. :smir:
The number of teams permitted to wear UEFA's special badge of honour is now five. The badge is awarded in perpetuity to teams that have either won the competition a total of five times, or have won it three years in succession.Иниеста колку што знам не игра во ливерпул во барса игра...
бај д веј,ме спасија мене 7 комада во 2 меча во четврт-финале :helou::pos2::pos2::pos2:
Немам обичај ни време за бесцелно, мерење ташаци, ко шо би рекле некои членови, ама кај ја најде баш Астон Вила мамата...Астон Вила 1-0 Челзи![]()
Немам обичај ни време за бесцелно, мерење ташаци, ко шо би рекле некои членови, ама кај ја најде баш Астон Вила мамата...
Или најпресно е?:pos2:
Јебига, Нотингем две има, него кажи го. Па ја да се вратам на двете Премиер Лиги спрема 20-годишниот пост на Ливерпул. :icon_mrgr:pos2: Читај малце погоре брат. Не зборам за actual game.![]()
Јебига, Нотингем две има, него кажи го. Па ја да се вратам на двете Премиер Лиги спрема 20-годишниот пост на Ливерпул. :icon_mrgr
Само шо, пак се враќам на најнеблагодарната споредба, Македонија има легендарна историја, па пак сме заебани, од недостаток на пари, организација и различни интереси на други поединци и држави во време на создавање на државата. Сосема различна тема која не е за овде, ама вреди за споредба.![]()