Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Еј како да ставам видео коментар нешто миланезите да ги потсетам на една утакмица од 2005.:pos2:

Овој ден е за паметење.НИшто не не сопира кога нешто сакаме.Ни три лоши кола во премиер лигата ни лош ждреб во лигата на шампионите ниту пак напалени миланези во финале...Ние сме ливерпул да не заборавиме....Еве го доказот за тоа дека ништо не е невозможно кога е ливерпул во прашање,

Уф свака част друже, ме замолче ... :toe:

Oh wait, Иниеста ме спаси во продолжението.
Иниеста колку што знам не игра во ливерпул во барса игра:toe:...
бај д веј,ме спасија мене 7 комада во 2 меча во четврт-финале :helou::pos2::pos2::pos2:

бај д веј,ме спасија мене 7 комада во 2 меча во четврт-финале :helou::pos2::pos2::pos2:

Whatever lets you sleep at night lad.
Колку и да му е тешко на твојот мозок да процесира, Ливерпул е едно 5 скалила погоре од Челзи во историјата и на ЛШ и на ПЛ.
End of discussion. :smir:

The number of teams permitted to wear UEFA's special badge of honour is now five. The badge is awarded in perpetuity to teams that have either won the competition a total of five times, or have won it three years in succession.
PROCITAJ STO ZNACI BADGE OF HONOUR NE ZNACI SAMO DA OSVOIS TITULA VO LS e vakvo nesto ko ke vi stoi na dresot ke pravime muabet
100px-UEFA_Badge_of_Honour.svg.png

Real Madrid 9
Milan 7
Liverpool 5
Bayern Munich 4
Ajax 4
Manchester United 3
Benifica 2
Juventus 2
ne gi gledam jas Chelsea neso tuka ali aj nema veze i Aston Villa duri ima osvoeno LS :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Чели се лузери бе кај има место за нив у лига на шампиони.

Немам обичај ни време за бесцелно, мерење ташаци, ко шо би рекле некои членови, ама кај ја најде баш Астон Вила мамата...
Или најпресно е?:pos2:

:pos2: Читај малце погоре брат. Не зборам за actual game. :)

:pos2: Читај малце погоре брат. Не зборам за actual game. :)
Јебига, Нотингем две има, него кажи го. Па ја да се вратам на двете Премиер Лиги спрема 20-годишниот пост на Ливерпул. :icon_mrgr
Само шо, пак се враќам на најнеблагодарната споредба, Македонија има легендарна историја, па пак сме заебани, од недостаток на пари, организација и различни интереси на други поединци и држави во време на создавање на државата. Сосема различна тема која не е за овде, ама вреди за споредба. :toe:

Јебига, Нотингем две има, него кажи го. Па ја да се вратам на двете Премиер Лиги спрема 20-годишниот пост на Ливерпул. :icon_mrgr
Само шо, пак се враќам на најнеблагодарната споредба, Македонија има легендарна историја, па пак сме заебани, од недостаток на пари, организација и различни интереси на други поединци и држави во време на создавање на државата. Сосема различна тема која не е за овде, ама вреди за споредба. :toe:

Ако сакаш да обрнеме и на политика? :smir:

Не се замарај толку па ти, еден од вашите безмозочњаци почна да замара прв. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom