Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Добри сте бе :)
Само овој Лукас ме нервира ептен :)

Еве и Глен израмнува!

Момчето кое игра со душа.Дефинитивно дреди и повеќе од 18 мил.Глен Џонсон...1:1

Abe mi snema baterija na lap topot, kazete mi kako padna golot????

може ќе бијме петто место а да освојме лига на шампиони просто оваа година и покрај разочарувачкиот старт сигурен сум дека освојуваме титула

Шут од 20-тина метри на Џонсон... инаку пак, играта КАТАСТРОФА!! Ако не се подобриме второто... неќам ни да помислам шо ќе биди...

Abe mi snema baterija na lap topot, kazete mi kako padna golot????

По корнер топката се одби накај работ од 16-те метри и џонсон некако ја збрца со умерен шут.

Иначе играта ни смрди. Очај. Не знам кого да обвинам. Дали Џерард е толку вон форма или глупиот Бенитез ептен му ја промашува позицијата. И веќе предходно имам кажано, кога Џерард не игра и Торес е катастрофа.
Лукас ... момчево веќе го жалам. Толку е глуп што не се опишува. Грков нешто изненадува. Мада имаше една смешна ситуација таму со карагер или џонсон, кој и да беше, ама општо задоволува со играта.

Значи овој Лукас аууу.Мизерен е дечкото.Дај нека се опорави Аквилани оти имбесилот неможам да го гледам

Играта е катастрофа дефинитивно , ни фали креативец во играта. Лукас дефинитивно не може да го покрие. Нека се врати Џерард поназад а место лукас нека го стаи Вороњин. ефинитивно Алберт Риера вистинско освежување, незнам зашто го чува на клупа до сега. На крај краева осеќам и некоја караница у тимот , Ко бенитез да ја губи контролата.
Второ полувреме ќе бидеме подобри, 1-3 за Ливерпул ќе биде ќе видите.

Играта е катастрофа дефинитивно , ни фали креативец во играта. Лукас дефинитивно не може да го покрие. Нека се врати Џерард поназад а место лукас нека го стаи Вороњин. ефинитивно Алберт Риера вистинско освежување, незнам зашто го чува на клупа до сега. На крај краева осеќам и некоја караница у тимот , Ко бенитез да ја губи контролата.
Второ полувреме ќе бидеме подобри, 1-3 за Ливерпул ќе биде ќе видите.
Бегај дувај од овај :) Поарно Бабел...

Инаку http://www.justin.tv/seckin_kozak добар стрим, елате ќе коментираме и на чатот...

Бегај дувај од овај :) Поарно Бабел...

Инаку http://www.justin.tv/seckin_kozak добар стрим, елате ќе коментираме и на чатот...

Очито треба да се менува Лукас со Џерард. Ама кој да стави во нападот тука не е баш лесно да се каже. Бабел според мене е подеднакво глуп како Лукас. Вороњин го мислев некој по јак, ама ме демантира со игриве во Ливерпул. Лани во Херта се разиграл сигурно така едно пола сезона колку да не залаже. Факт е оти и него не го бива. All in all, Ливерпул не може да се фали со јака клупа.

Не забегува џастин пак со тоа лимитот?

Не забегува џастин пак со тоа лимитот?
Треба да се симне некое програмче за да не се појавува тоа веќе.Јас го симнав и сеа за сеа не ми се појави веќе некои 10 минути(предходно на 5 минути ми искачаше)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom