Како ја мерите големината?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ThA-BiTcH напиша:
oooooo ne mi se veruva :icon_lol:
18cm + 39 orgazmi ! Koj e ko tebe dolphine:pos:

Се наведнува и и шепнува на Бибе: Фи-то, Бибе, фи-то ме вади ептен...

Ееее, порано немало компјутери, машките деца единствена играчка што ја имале им било курето, затоа порано поголеми им раснеле! Затоа викаат дека за машко дете играчки не се купуваат:pos:

Ми ја разнишавте самодовербата бе батки:)
Ќе си испечатам сега маичка МЕ СТЕГААТ ПАТИКИТЕ:pos:
Што е ова 20цм стандард 39 оргазми:pos: :pos:

FortunE напиша:
:icon_eek: На почеток никој не си кажуваше големина, сега гледам веќе се опуштија, кој +/- си кажува, кој точни бројки, машала!:pos:

Od kaj znaes koj si kazuva tocni brojki bash me interesira...:pos:

Sakate da znaete koja e goleminata????
Aj u krevet...i ke vi kazam! :)

да ве поправам...

просечната должина на машкиот полов орган изнесува 15 цм (нека се тешат тие со помалку од 18 :))

то со стапалата ВРСКА НЕМА, или јас сум исклучок кој го потврдува правилото :raz:

е сеа, гледам тука и девојки муабетат...

едно прашање:

„примила“ некоја од вас 30 или повеќе сантими?

има некој претстава шо се 30 сантими (уствари, КОЛКУ СЕ)

знае некој колку крв треба за да се „напумпа“ еден „калап“ од 25 или 30 цм?

има девојки (и жени) кои не се во состојба да примат повеќе од 20-22 цм...

поради чиста анатомија и физика, НЕМА МЕСТО

и, докажана работа е дека многу поефективна е дебелината и тврдината, него должината

ама џабе дебел, ако е под 10 цм

и така натаму...

иначе, си го мерев, дури бев млад и луд, и дури другар ми еднаш не ми кажа дека има преку 30 цм кур... (32-33, шо знам јас, не му го мерев :pos: )

прво му бев љубоморен, а од тогаш на ваму, едно 16-17 години, само го заебавам и го жалам чоекот, па не можеше раат да се наеба :pos:

навистина се ретки тие жени шо можат без проблем да примат толкав

ако некој има таков проблем, нека ми пиши пм, ќе му кажам како можи да препознае колкав можи да прими една жена

ама плс САМО ако навистина има некој таков проблем, не да ми се јави некој само ради кабадајлук, демек „мене ми е голем“...

Sum procital i jas deka prosecen vo USA e 6 incha so mu doagja nekade okolu 15cm ama nelogicno mi e toa.So ogled na faktot deka tuka ziveat dosta Afrikanci togas ispagja deka amerika e polna i so mazi so mnogu mali(da kazeme megju 8-12 cm).Ma toa ne e previse malku be?
Inaku najubava dolzina 7-8 incha(17.5-19 cm) pa da moze i muskul da go drzi.I normalno debelinata podobra rabota ke zavrsi nego dolzinata.A tie vekje nad 20cm ne znam i dal ke moze da go krenat.Sum slusal muabeti od zeni tuka so imale odnosi so crnci deka dosta pati imale problemi crnite so kuroite.Problem so krenuenje i drzenje vo takva sostojba.Treba dosta krv tuj be :)
Zatoa zeni ne se radvajte na crnci.
Ko deca gi merevme so lenjiri,to pred 20 godini.

marko_25 напиша:
abe ne e bitna goleminata, vazno e kolku go koristis i na sto go koristis
Тоа е неоспорливо. Се разбира дека е така.

Само темата е друга. Дали некогаш си го мерел и како? :icon_roll

Tocno e deka prosekot e dokaj 18 cm.(nekade citav)Onie crevata stvarno ne mozat da se butnat nikade,osven so vika Allina u peracka masina.Ama mislam deka i debelinata ne e bogznae kolku vazna.Jas izmeriv 17 cm dolzina,(mereno so santimetar pred edno 10 god.)i debelina okolu 7,5 cm(po ista metoda i vo isto vreme)

Profa напиша:
Sum procital i jas deka prosecen vo USA e 6 incha so mu doagja nekade okolu 15cm ama nelogicno mi e toa.So ogled na faktot deka tuka ziveat dosta Afrikanci togas ispagja deka amerika e polna i so mazi so mnogu mali(da kazeme megju 8-12 cm).Ma toa ne e previse malku be?

па изгледа има големаааа вистина во то дека американците (белите) имат мали куриња, иначе немаше толку да бидат сексуално исфрустрирани :)

Go merev jas do pred nekoe vreme i se mi pokazuvase 37,2!Vikam masala masala ke me bide!Posle toa mi kazaa deka toa ne bilo lenjirce nego toplomer.Jebi ga!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom