Како ја мерите големината?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mandrak напиша:
има ортопедски помагала, пластични операции, вградување силиконски вметоци...:pos:
Абе природна дарба си е природна иначе никогаш не сум го мерел:icon_lol: немам потреба дал господ има нешо у гаки

Еве нешто што најдов:

"Не можете посматрајќи ги дланките, стапалата, носот или градбата на телото да заклучите ама баш ништо за големината на неговата "машкост". Иако повеќето делови на телото се во пропорција со големината на останатиот дел од телото, кога се работи за пенисот, тоа не е случај. Може да се погоди маж со големи дланки да има голем пенис, но исто така може да има и мал. Исто така, може да се случи маж со поголеми дланки да има поголем пенис, слабите - дебели, крупните - мали. Едноставно, тие работи не се поврзани."

Мене ми е ептен мал, така да немам проблеми со мерење.
Исто така и кога ми го мерат, нема проблеми.

со сантиметар платнен... го имам мерено..

немам некоја должина. 18 цм...

исклучиво мерам со топломер. некако најконстанти резултати добивам. со линијар има варијации па методот не го препорачувам

Се што има должина. :pos: Како и да е, среќен сум со своите +/-18 цм

Сега плус или минус 18? Да не испаднеш со вагина бре ти?

Форчун, гледаш сеа како сите си се пофалија? После не им било важно, те техниката била одлучувачка...

vo vremeto koga na nasive prostori ne se naogjalo linijar nasite pretci merele so race i izlegla konstatacijata : Ako mozis da go prefatis penisot so dvete race edna do druga e dobro, a ako posle toa se gleda i glavickata togas e masala :cuc: ... fala bogu kaj mene ima i masala ( ne mnogu ama toa e zatoa so mi se golemi racete :pos: )

Toreador напиша:
Се што има должина. :pos: Како и да е, среќен сум со своите +/-18 цм

Генерално се фалат со должина во точни или приближно точни мери тие што сакаат да се осигураат дека имаат “поволна“ должина а уствари како црвче им е :baeh: :pos:

Macedalien напиша:
Генерално се фалат со должина во точни или приближно точни мери тие што сакаат да се осигураат дека имаат ”поволна” должина а уствари како црвче им е :baeh: :pos:

Варира маце. Средна големина е 18. КОга сум повозбуден може и сантим до два повеќе да биде, а кога не сум стигнува некако до 18 (ова важи за дркање за ослободување од стрес :mrgreen: ) Akо сакав да ве лажам ќе тропнев 23 или 25. Фак ит, искреноста ми е лоша страна

spooky напиша:
Форчун, гледаш сеа како сите си се пофалија? После не им било важно, те техниката била одлучувачка...
Шокирана сум од искреностиве на членовиве:icon_eek: На почеток никој не си кажуваше големина, сега гледам веќе се опуштија, кој +/- си кажува, кој точни бројки, машала!
Што им текна да се отворат?:raz:
:pos:

Dolphin напиша:

oooooo ne mi se veruva :icon_lol:
18cm + 39 orgazmi ! Koj e ko tebe dophine:pos:

FortunE напиша:
Шокирана сум од искреностиве на членовиве:icon_eek: На почеток никој не си кажуваше големина, сега гледам веќе се опуштија, кој +/- си кажува, кој точни бројки, машала!
Што им текна да се отворат?:raz:
:pos:

Тоа се последни трзаи, со надеж дека ќе прочита некое женско па ќе се излаже! А надежта последна умира!!:pos::pos:

ThA-BiTcH напиша:
oooooo ne mi se veruva :icon_lol:
18cm + 39 orgazmi ! Koj e ko tebe dophine:pos:
оргазмите идат од мудата.. ако има 18цм.. не значи и дека има нормални муда...
шо знајш можно е били да носи...
Добар си делфине... терај си брат.. како ти е најубо.. ич да не те боле

Dolphin напиша:

ја малку помалку од тебе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom