Како ја мерите големината?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
123 напиша:
Ааааааа јас по ова прашање не сум се изјаснила... И те како е важна големината, и до пред да си го најдам правиот, немав сретнато некој ”надарен” а да не го бива...хе хе ако него не го бивало, мене ме бивало. А иначе знаете како се приметува задоволена жена. Штом лесно и со мерак работи по дома.

Зашто ми кршиш филм, зашто...
Ете оти жена ми ми ја пресолила супата денес!

spooky напиша:
Зашто ми кршиш филм, зашто...
Ете оти жена ми ми ја пресолила супата денес!

Тоа и мене ми се дешава, ама со тоа те предизвикува вечерва ууубаво да ја исплескаш.

Acid напиша:
Иначе, постојат финти, постојат оптички мамки... Помал стомак + мазно = „поголем пенис”.

Сигурно нема да биде „фес” внатре, ама барем визуелно ќе изгледа подобро. :-)
Абе нема шанса! Зарем не знаеш дека „под рид најголеми моркови растат“:pos::pos::pos:

123 напиша:
Тоа и мене ми се дешава, ама со тоа те предизвикува вечерва ууубаво да ја исплескаш.
Јеби га, да знаев не ќе ја оставев бившата жена затоа што стално ми ги пресолуваше јадењата:pos::pos::pos:

123 напиша:
Ааааааа јас по ова прашање не сум се изјаснила... И те како е важна големината, и до пред да си го најдам правиот, немав сретнато некој ”надарен” а да не го бива...хе хе ако него не го бивало, мене ме бивало. А иначе знаете како се приметува задоволена жена. Штом лесно и со мерак работи по дома.

А сакаш да кажеш дека кај тебе дома е се „под конец“ постојано?:icon_lol:

Мандрак, морам да признам дека бројчето е во право.

Него, муабетот беше за практично утврдување на димензиите... А мене ме замисли она со стапалата, мајката.

Mandrak напиша:
А сакаш да кажеш дека кај тебе дома е се „под конец“ постојано?:icon_lol:

Пааа сега мора и он да ми помага, па тогаш ја му возвраќам на ист начин.
А од друга страна, кога е човек подолго во брак не може секоја вечер акробации да прави, ама еднаш во неделата....уауууу.

А иначе големината се мери и со рака, на пример мојата дланка до врвот на средниот прст изнесува 20 цм, така да...

123 напиша:
А иначе големината се мери и со рака, на пример мојата дланка до врвот на средниот прст изнесува 20 цм, така да...

Е арно, ако е мерката што ја опишуваш она што како должина те преви среќна, тогаш скромна си била...:icon_roll

Протестирам. Шо има скромно во 20цм?

Сакав да кажам дека можам во секој момент да ја одредам големината, т.е. должината а за попречен пресек или обем...:) не се издавам...:).
А стварно што има скромно во 20цм, со ваква просечна должина почист ќе ни стане светот.:)

123 напиша:
Сакав да кажам дека можам во секој момент да ја одредам големината, т.е. должината а за попречен пресек или обем...:) не се издавам...:).
А стварно што има скромно во 20цм, со ваква просечна должина почист ќе ни стане светот.:)

Сите кои ги интересира да дознаат нешто повеќе за должината, формата и видот на машкиот полов орган, нека повелат на оваа адреса:
http://www.cockrule.com/all_in_name.html :raz:

btw
shaften_stuff.slot6.1050420170819.gif

Погрешно си разбрал:
Должина на стопало во цм (помала е од бр на кондури) + 5цм па поделено со два.

Mandrak напиша:
Сите кои ги интересира да дознаат нешто повеќе за должината, формата и видот на машкиот полов орган, нека повелат на оваа адреса:
http://www.cockrule.com/all_in_name.html :raz:
Освен некој тест кој вели дека мојот стојко изгледа како големо Mars чоколадо...
mars-over.gif

...Не дознав ништо корисно. :icon_conf

123 напиша:
Погрешно си разбрал:
Должина на стопало во цм (помала е од бр на кондури) + 5цм па поделено со два.

Бројот на кондури множи го со 0,6, додај 5 и дели со 2!:icon_lol:
Добро сум разбрал.

Acid напиша:
Освен некој тест кој вели дека мојот стојко изгледа како големо Mars чоколадо...
mars-over.gif

...Не дознав ништо корисно. :icon_conf

Ех, па ти стварно незнаеш да извлечеш корист од тоа? -Кажи и на партнерката да ти пее „Ти си моја чоколада...ја сам твоја чоколада...”

Спуки, ѕирна? Батеријата или бомбоните?

Абе Џабе ти е должина ако немаш цврстина

CopyOfDeath напиша:
Абе Џабе ти е должина ако немаш цврстина

има ортопедски помагала, пластични операции, вградување силиконски вметоци...:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom