Како ја мерите големината?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Денес открив еден фенси начин на мерење. Имено, зедов врвца (така подебела) и си го измерив поштено од внатрешната страна нормално и после дадената должина ја измерив со ленириште. Нормално дека не се разочарав.:icon_cool

Мојот дедо беше црнец (Бог да го прости)... Добро знаете за црнците...а во овој случај гените одиграла улога кај мене! Така да нема потреба да мерам...знаете дека се работи за голема должина :)

Пробај со Питагорина теорема

Значи соберете се 3 другари и надрвете ги и спојте ги во вид на правоаголен триаголник. Е сега твојот намести го како хипотенуза ќе треба да собереш збир на квадрати од должината на од другите два стојковци и ќе го добеш квадратот на твојот орган. После само пресметуваш корен од тоа и ете ти.....

ја како што знам,хипотенузата е најголема страна на правоаголен триаголник...така да... нема секаде да фати оваа финта на мерење...:pos2::pos2::pos2:

почни од вратот па цицките милувај ги како ненаситен потоа нежни бакнежи по стомачето и на крајот убаво излижи и ја пи*ката на партнерката(ама гледај да ја задоволиш оти задоволен сум кога давам задоволство)

е после ова гарант добивате екстра ерекција јас без гореспоменатиот метод имав 17цм а со методот стигнав и до 19цм:vozbud:

А дали е поправилно да се мери од врвот надолу или од долу на кај врвот?

терај по питагора.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom