Како ја мерите големината?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Упатства за прецизно и „обjективно” мерење на врсникот ви.
1. Никад да не го мерите на ладно, ладното им е непријател на димензиите.
2. Мерите го по дијагонала
3. Мерите го одоздола.
4. Мерите го во возбудена состојба, ама лапните виагра за секој случај, процесот на мерење може да биде долг(ама за жал некад само процесот)
5. Можете да мерите по повише пати, и да си го најдете оптималното место за мерење.
6. Почните да мерите од 2cm за да после можете да се правдате дека сте се збуниле.
7. Обавезно мерете ја и ширината и тоа со оние кројачки ленти, обемот, нормално, на најширокото место.
8. Ако не сте задоволни со мерките, гледајте јапански порнич, он увек подобрува расположение.

NikolaP напиша:
8. Ако не сте задоволни со мерките, гледајте јапански порнич, он увек подобрува расположение.

Ова е жива вистина, со маж ми сме се газеле од смеење...:)

123 напиша:
Ова е жива вистина, со маж ми сме се газеле од смеење...:)

Баш така! И ја сум пукал од смеење. Одкако гледав јапански порнич сфатив зашто јапонките толку многу сакаат Евро-дечки:pos::pos::pos:

„По земања мерки на илјадници машки стопала, московски научници утврдиле дека нивната големина е во врска со должината на пенисите на нивните сопственици. На заинтерисираните им е понудена сосема прецизна и лесно пресметлива формула: на должината на стопалото во сантиметри му се додава пет и потоа тој број се дели со два. На пример, оној кој носи чевли број 43, што одговара на стопало од 24, 6 см. би требало да е 'опремен' со 15 сантиметри.“
-------------------------------------------------------------------

Точно ли е ова? Што викате, а? :icon_bigg

Значи ние шо носиме четириеска треба со лупа да си го бараме? Ете излезе на видело дека имам мало куре...

spooky напиша:
Значи ние шо носиме четириеска треба со лупа да си го бараме? Ете излезе на видело дека имам мало куре...

А ја со 46-ка?охоооо, бабачко! Уште да беше така, арно ќе беше:pos:
Туку Спуки ме теши, ќе помогне да не го расипеме просекот:pos: :pos: :pos:

Сакале-не сакале, си се издавате за големината (само си кажувате обратно од вистината):pos:

FortunE напиша:
Сакале-не сакале, си се издавате за големината (само си кажувате обратно од вистината):pos:

Па шо има врска, нели не ви значеше големината? Или сега мењате стратегија?

Секако дека не ни значи де, не менувам јас мислење! А и каква врска има големината на вашиот со нас? Некој премногу сериозно ме сфатил:(

spooky напиша:
Па шо има врска, нели не ви значеше големината? Или сега мењате стратегија?
Колку само лаже ако вика дека не и значи големината.
Тоа е исто како ти да кажеш дека не ти значеле големи гради и добро стегнато газе.

FortunE напиша:
Секако дека не ни значи де, не менувам јас мислење! А и каква врска има големината на вашиот со нас? Некој премногу сериозно ме сфатил

Пффт.

Ќути, ме утеши. Почнав да барам начин да си ги зголемам стапалата, па белки по автоматизам....

Не бе, не те сфатив до толку сериозно... На крајот, секојпат може да се покаже оптимизам, па да ми речат „ако ти е мал, важно убаво ти стои!” :pos:

Ааааааа јас по ова прашање не сум се изјаснила... И те како е важна големината, и до пред да си го најдам правиот, немав сретнато некој ”надарен” а да не го бива...хе хе ако него не го бивало, мене ме бивало. А иначе знаете како се приметува задоволена жена. Штом лесно и со мерак работи по дома.

Иначе, постојат финти, постојат оптички мамки... Помал стомак + мазно = „поголем пенис”.

Сигурно нема да биде „фес” внатре, ама барем визуелно ќе изгледа подобро. :-)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom