Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Итно барам еким за мојава ситуација :mad::mad:
Madden 08 во последно време секогаш ми крешнува на пеналти од игра (кикоф и пант во аут си се океј). Ова ми се случува после Виндоус апдејт, со тоа што отстрана на тоа сајдбарот од Виндоусот ми излегува демек не е најдобрата можна резолуција што во моментов ја возам. Играм на 1280х768х32, највисоката можна, сите детали на high, единствено lightning details ми е на оф, демек тоа ќе помогнело али цеф помогна. Таман направив дрим-тим на фантази драфт и вакви работи сега :mad::mad:. Кај да чепкам, кај да поправам?[DOUBLEPOST=1513911744][/DOUBLEPOST]За лаптоп се работи, со засебна графичка.
Има специјализиран форум за Маден 08, ич не ми текнува во моментов како се викаше, ама ако гуглаш би требало да го најдеш. Мислам само таму можеш да најдеш решение, имаат прилично активен форум, организираат и лиги што си ги играат меѓу себе и слично.
Едит: Мислам дека ова ќе ти помогне.

Има специјализиран форум за Маден 08, ич не ми текнува во моментов како се викаше, ама ако гуглаш би требало да го најдеш. Мислам само таму можеш да најдеш решение, имаат прилично активен форум, организираат и лиги што си ги играат меѓу себе и слично.
Едит: Мислам дека ова ќе ти помогне.

Јас го знам овај форум Football Idiot од тука земам најнови ростери.

Pushtete nekoj tip za utre, nema fudbali da se igraat, mora neshto da se prati :D

Сега кога е поактивна темава не ќе е лошо да почнеме дебата која што пред пар години беше актуелна во САД.....Дали е Флако елит? :D

Ако може некој мод да стави анкета топ би било :D Ја гласам за Да :X3:
Pushtete nekoj tip za utre, nema fudbali da se igraat, mora neshto da se prati :D
Скоро па и да нема добри утакмици за кладење утре :D
Далас-Сиетл ми фаќа око за минус со додатен хендикеп (од тој 1.6 квота што е, мислам тоа лагано ќе влезе)

Секако дека не е елит Флако. Илај Менинг не е елитен, а по мене е подобар од Флако и тоа доста. Не знам која е границата за елитен QB, ама да речеме и топ10 да е или топ15, пак не би го ставил Флако таму.

Гронк да ме потисни и мене шо најдов на Флеко да се кладам и будалана шо не прифати казна за 3 и 11, а на оние двајцана шо испуштија интерсепшн рацете суви да му се досуша. :yid::yid::yid:[DOUBLEPOST=1514074686][/DOUBLEPOST]Ко нема да изгубите сега, со последните не можите да се справите, а плејоф сакате. Мршшшш

Последно уредено:
https://twitter.com/thecheckdown/status/944305280271179777 :O Каква рандом информација што уште повеќе те тера да помислиш дали Беличик има потпишано договор со ѓаволот :D

Only 90s kids will remember this : D[DOUBLEPOST=1514076458][/DOUBLEPOST]
Гронк да ме потисни и мене шо најдов на Флеко да се кладам и будалана шо не прифати казна за 3 и 11, а на оние двајцана шо испуштија интерсепшн рацете суви да му се досуша. :yid::yid::yid:[DOUBLEPOST=1514074686][/DOUBLEPOST]Ко нема да изгубите сега, со последните не можите да се справите, а плејоф сакате. Мршшшш
Што ја играше? Хендикеп?
Јбг, ептен се рандом Рејвенс, на ниво на противниците често играат, знаат против јаки екипи да покажат маестрални партии за јаки мечеви а против некои рандом екипи ќе им завршат 9-7 утакмиците...

https://twitter.com/thecheckdown/status/944305280271179777 :O Каква рандом информација што уште повеќе те тера да помислиш дали Беличик има потпишано договор со ѓаволот :D

Only 90s kids will remember this : D[DOUBLEPOST=1514076458][/DOUBLEPOST]
Што ја играше? Хендикеп?
Јбг, ептен се рандом Рејвенс, на ниво на противниците често играат, знаат против јаки екипи да покажат маестрални партии за јаки мечеви а против некои рандом екипи ќе им завршат 9-7 утакмиците...
Јеп, -8,5 :facepalm:

Сега кога е поактивна темава не ќе е лошо да почнеме дебата која што пред пар години беше актуелна во САД.....Дали е Флако елит? :D

Ако може некој мод да стави анкета топ би било :D Ја гласам за Да :X3:

Скоро па и да нема добри утакмици за кладење утре :D
Далас-Сиетл ми фаќа око за минус со додатен хендикеп (од тој 1.6 квота што е, мислам тоа лагано ќе влезе)

лол, секако дека не е. :blablab:

Јас сакав после завршувањето на регуларната сезона да го пишам ова, како вие ги рангирате qb, ама штом веќе почна, според мене:

Брејди и Роџерс - вон секоја конкуренција
Бриз - повеќе од елитен, малку му фали да им се придружи на тандемот погоре, но сепак не
Вилсон, Ротлесбергер, Рајан, Стефорд, Њутн (иако не го поднесувам ич) - елитни квотери
Кар - на граница на елитен квотер
Менинг, Палмер - некад играле елитно, not anymore
Казнс, Риверс, Флако - ги сметаат за елитни, но не се!
Гофф, Венц, Вотсон - рукис анд софморс кои ќе бидат елитни
Гараполо - ни руки ни софмор, кој може да биде елитен
Блејк Бортлс - најпотценет :icon_lol:

другите не се ни во дискусијата за елита, освен ако не пропуштив некого. :D

Ау каков интерсепшн и ТД на Сејнтс на крај на полувреме :cuc: :cuc:. @ElNinho Алекс Смит? :D

Не знам за другите, ама за мене ова беше кетч и тачдаун за Билс. Но комент повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom