Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок е, не можам со сила да ве натерам дека Флако е добар КБлол, секако дека не е.
Јас сакав после завршувањето на регуларната сезона да го пишам ова, како вие ги рангирате qb, ама штом веќе почна, според мене:
Брејди и Роџерс - вон секоја конкуренција
Бриз - повеќе од елитен, малку му фали да им се придружи на тандемот погоре, но сепак не
Вилсон, Ротлесбергер, Рајан, Стефорд, Њутн (иако не го поднесувам ич) - елитни квотери
Кар - на граница на елитен квотер
Менинг, Палмер - некад играле елитно, not anymore
Казнс, Риверс, Флако - ги сметаат за елитни, но не се!
Гофф, Венц, Вотсон - рукис анд софморс кои ќе бидат елитни
Гараполо - ни руки ни софмор, кој може да биде елитен
Блејк Бортлс - најпотценет
другите не се ни во дискусијата за елита, освен ако не пропуштив некого.![]()
ПотпишаноНек си ибе матер НФЦ Саут колку е предобра. После НФЦ Ист најдобра дивизија во цела НФЛ со години и години уназад
Ок е, не можам со сила да ве натерам дека Флако е добар КБ
Антачбл - Брејди и Роџерс
Брис и Ротлитсбергер - Антачабл доколку не постоеше Брејди. Секако топ 4 КБиња во лигава завршуваат тука
Рајан - Бест оф д рест, на граница на Брис и Ротлитсбергер доколку би покажал повеќе добри сезони
Вилсон, Кем, Смит - Одлични за мој вкус, скоро и да нема екипа што не би сакала да има ваков КБ во екипа
Казнс, Стефорд, Флако, Менинг, Риверс, - Добри КБиња што можат да ја водат екипата во успех, ама знаат и да имаат лош ден. Со добри играчи околу себе и те како имаат потенцијал да го однесат тимот до титула
Дак, Венц, Кинам, Гофф, Бортлс, Винстон, Мариота, Гарополо, Брисет и сите во таа слична категорија - Има време, рано е да ги рангирам имаат мислам сите овие шанса да стигнат до голем успех, да стигнат на ниво на Вилсон,Кем, Смит или ако ништо друго на ниво на Стафорд/Риверс....од овие Венц е најдобар до сега, ама не ги рангирам сите сакам да видам повеќе сеозни како ќе се докажат
Е да, него би го ставил во категоријата со Менинг и Палмер, многу осцилации.
А штом веќе почнав со рангирања, Тод Грли е најдобриот бек во лигата моментално, рамо уз рамо со Бејл и ко тркач и ко фаќач.
Штета што @Shashe го има на фантази тој ќе му ја донесе титулата...![]()
Да се докаже дека незаслужено сме и двајцата тамуМечот за избегнување на последното место на кајгана фантази лигата со убедливо најмногу поени
Упте еднаш кем добива сам утакмица, мајсторот газиии![]()
Мечот за избегнување на последното место на кајгана фантази лигата со убедливо најмногу поени
Упте еднаш кем добива сам утакмица, мајсторот газиии![]()
Џабе и Грли и црни камења другите ко не играaт![]()
Сеоски Ѓорѓе
Освелер бруко една, никој не го ребра![]()
Бејли можи ќе ме извај од калтаНадежите дека ќе направам пресврт ми се во Деде факинг Вестбрук и тоа дека Иглс ќе калкулираат.![]()