Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Полу скинат лигамент пишуваше, аут за регуларен дел од сезоната, најверојатно ќе се врател во плејф.

Гледам дека се дискутира дали е кражба или не според мене ова е исправна одлука на судиите. Ако ја допри топката земјата во било кој момент на фаќањто, а играчот нема контрола над топката по правило е некомплетен пас. Ако го поништија тачдаунот на Калвин пред 6-7 години (за тие што не гледале линк тука ) ова е лесна одлука без многу размислување.
Овие на спортклуб коментаторите србите не ги земајте здраво за готво некогаш звучат како аматери. Хрватите се за 3 класи подобри коментатори.

Гледам дека се дискутира дали е кражба или не според мене ова е исправна одлука на судиите. Ако ја допри топката земјата во било кој момент на фаќањто, а играчот нема контрола над топката по правило е некомплетен пас. Ако го поништија тачдаунот на Калвин пред 6-7 години (за тие што не гледале линк тука ) ова е лесна одлука без многу размислување.
Овие на спортклуб коментаторите србите не ги земајте здраво за готво некогаш звучат како аматери. Хрватите се за 3 класи подобри коментатори.
Српските коментатори се ужас.Врв беше кога пред две години на досуден некаков фаул треснаа нешто како „тренерот сигурно ќе побара челинџ“. Секогаш менам на хрватски коментар.

Излегоа избраните за Pro Bowl. (ако некој го интересира тоа уопште) Дел повредени, дел ќе играат СБ, а дел ќе сакаат да одмараат после напорната сезона.

Беличик им забранил на играчите да го прават тоа што го направи Кар против Далас...а јакото е што баш после extending play го дадоа ТДто во продолжението со Фалконс на СБ :D

Ова со форсирање на газди да продаваат тимови уопште не ми се свиѓа. Не ми се свиѓаше ни со Клиперс (крајно нелогично и нелегално беше да се форсира некој да ја продаде екипата за тоа што дома кажал нешто што.......е легално а неморално да се каже...сепак за неморал никој не треба да биде форсиран да се откаже од нешто свое)....ок, до душа ова во случајов е нелегално (а не докажано)....ама сепак сакв да ја искористам приликава да си го повторам ставот за Клиперс :D

Инаку морав да гуглам да видам што било финтава со твитањето и ова било :D

james-brown-tweet.jpg

Сепак....no matter how much things change, the more they stay same.....и Пејтриотс ги тепаа Стилерс....а воедно и тепаа со камбек победа.........и тепаа со контроверзна судијска одлука.......по-Петс од тоа не може да биде :D

За правилото може да дискутираме дали е контроверзно, но сепак е правило. Одлуката не е контроверзна.

Доколку се смени правилото во пример 2 раце на топка-фаќање, секое испаѓање би било фамбл, а не инкомплит. Мислам дека вака е во корист на нападот т.е.ресиверите, така да нема да го чепкаат тоа. Да биде се иронијата поголема, претходнава меѓусезона Томлин бил меѓу тренерите кои ги правеле измените во правилото за фаќање, и дечкото сега изјавува морало да има промени во истото. Па што не го смени кога имаше можност?

Ова со форсирање на газди да продаваат тимови уопште не ми се свиѓа. Не ми се свиѓаше ни со Клиперс (крајно нелогично и нелегално беше да се форсира некој да ја продаде екипата за тоа што дома кажал нешто што.......е легално а неморално да се каже...сепак за неморал никој не треба да биде форсиран да се откаже од нешто свое)....ок, до душа ова во случајов е нелегално (а не докажано)....ама сепак сакв да ја искористам приликава да си го повторам ставот за Клиперс :D

Инаку морав да гуглам да видам што било финтава со твитањето и ова било :D

james-brown-tweet.jpg

Сепак....no matter how much things change, the more they stay same.....и Пејтриотс ги тепаа Стилерс....а воедно и тепаа со камбек победа.........и тепаа со контроверзна судијска одлука.......по-Петс од тоа не може да биде :D

Барем има вкус, Lana Rhoades ја гледал :pipi::pipi::pipi:

Итно барам еким за мојава ситуација :mad::mad:
Madden 08 во последно време секогаш ми крешнува на пеналти од игра (кикоф и пант во аут си се океј). Ова ми се случува после Виндоус апдејт, со тоа што отстрана на тоа сајдбарот од Виндоусот ми излегува демек не е најдобрата можна резолуција што во моментов ја возам. Играм на 1280х768х32, највисоката можна, сите детали на high, единствено lightning details ми е на оф, демек тоа ќе помогнело али цеф помогна. Таман направив дрим-тим на фантази драфт и вакви работи сега :mad::mad:. Кај да чепкам, кај да поправам?[DOUBLEPOST=1513911744][/DOUBLEPOST]За лаптоп се работи, со засебна графичка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom