Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
По којзнае колку време да седнам и јас да го гледам американскиов фудбал.....ај ептен суперболот е:)

е кажујте кај ја има на тв??!?

Alfa TV Cyprus
ARD Das Erste
Arena Sport 1
BBC Interactive
BBC One (All Regions)
C+ Spain
Dahlia Sport
ESPN America (europe)
ESPN Middle East
Fox Sports Turkey
Middle East TV
Nova Sports 1 (Hellas)
NTV+ Sport
OSN Show Sports 4
Polsat Sport
Puls 4
RAI Due
RAI Sport Più
Sky Sports 1 (uk)
Sport 1 (Cze/Svk)
Sport 1 (Hun)
Sport 1 (Rom)
Sport TV1
Sudan TV
TV3+ Denmark
TV6 Sweden
Viasat Sport (F/S)
Viasat Sport (Nor)

:helou:

фала, на Раи спорт пуштив :tv:

иначе Индијанаполис тепаат :wink:

сега за сега е ок, мада почна лошо, ама како оди натпреварот се повеќе се разгорува борбата. Њу Орлеанс почнаа лошо, со неколку грешки, ама се концентрираа и сега играат како што треба...јак ризик преземаа да одат на тачдаун на четврти даун, ама се исплатеше - не земаа тачдаун, ама барем потоа дадоа гол и не примија ништо...второ полувреме треба да биде многу поинтересно, затоа што веќе нема право на грешки...ајт одам да ги гледам The Who, омилената група на татко ми :vozbud:

Интересна утакмица ама паузите се уште поинтересни. Barney Stinson го дадоа во живо, хаха!

Заслужено победија Њу Орлеанс Саинтс... сеа ми се спие, утре ке прокоментирам поопширно!:vozbud:

Who daaaaat!!:vozbud::vozbud::vozbud:
Секоја чест, одлична игра на Њу Орлеанс. Шон Пејтон е гениј!!! Презема ризик каков што никој не би презел и сето тоа му се исплатеше! Менинг го попуши и тоа елегантно! Шо мислеше цела вечер ќе игра со исти пасови и нема да го сфатат? Будала...најдобар бил, како не бе...Браво...ми се направи ќејфот!

их како ја свртија, браво за Сентс сепак беа во подредена улога но станаа шампиони, секоја чест...

хах... 10ка за Дру Брис... Пејтон малце се опушти,мислеше дека се фаворити и ајде... се виде дека ако на пејтон не му иде, Колтс се 0...:pos2::pos2:

e poglup sport od ovoj nema zaso se vika fudbal koa nema golovi korneri opsajdi zuti kartoni crveni ednas gleav ae da vidam eden drugar me ubedue brat vidi ova jako e i so bidna gleam nekoi so shlemoi nashminkani trcaat navamu natamu a topkata be zaso ko jajce e ebate belja pa kako ne im teknue deka okruglo e topka a ne jajce ne skaka ona samo ja nosat u ruki i ja frlat dalje i neso kao gol se rachuna ako izleze u aut topkata abe so sport e toj koa najvazno e butaj u aut topka i tepas americka rabota be

e poglup sport od ovoj nema zaso se vika fudbal koa nema golovi korneri opsajdi zuti kartoni crveni ednas gleav ae da vidam eden drugar me ubedue brat vidi ova jako e i so bidna gleam nekoi so shlemoi nashminkani trcaat navamu natamu a topkata be zaso ko jajce e ebate belja pa kako ne im teknue deka okruglo e topka a ne jajce ne skaka ona samo ja nosat u ruki i ja frlat dalje i neso kao gol se rachuna ako izleze u aut topkata abe so sport e toj koa najvazno e butaj u aut topka i tepas americka rabota be
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::

Не ти е лесно тебе, дефинитивно... :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom