Thomson ST780WL i

• Креатор на темата Креатор на темата su
  • Време на започнување Време на започнување
Го купив вчера овај CallandSurf+...Pirelli рутер ми дадоа. Катастрофа. Неможат да го сетират и сеа на обичен ADSL сум :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Треба нов рутер.
какво пирели бе жити се,томсон рутер треба да е

pirelli be brat takov so istoto logo kako gumite so se e toa e toa.kaj mene rekoa deka bil 1 so go mestat.pojma neam so e ama gjubre e.ima li nekoj drug so pirelli da mi objasni nesto?

Не може со друг рутер да им оди подобро од со томсонот. Томсонот е бог во споредба со пирелито. Имам читано стотина ривјуа пред да ми го донесат рутерот мене и на секој томоснот беше (многу) подобар од пирелито.
Сепак погодувам дека се обидуваат да заштедат некој денар на сметка на квалитет.

my.php

Најлесен начин за поврзување на 6 компјутери во мрежа со Томсонов (користејќи 5 портен свич)? Томпсон - switch, switch - 5 компјутери... и уште еден порт од Томпсонот директно кон 6тиот компјутер.
Би работела горната варијанта?

А на ова Пиреливо кои се username i password за пристап. Има едно PUser со празен пасворд што го кажуваат од Т-хоме, ам ме интересира дали има како кај томпсонот и друг да речеме Administrator или слично со поеќе опции.

А на ова Пиреливо кои се username i password за пристап. Има едно PUser со празен пасворд што го кажуваат од Т-хоме, ам ме интересира дали има како кај томпсонот и друг да речеме Administrator или слично со поеќе опции.
не ги кажуваат пасвордите за админ,како за пирели така и за томсонот

user name: Administrator so golemo A.
Pass: proveri na kutijata trebe da ti go pisuva, kaj mene bese napisan racno na kutijata.

Зашто не кажувате порано бе вакви работи. Јас си ја фрлив кутијата :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom