Thomson ST780WL i

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Го купив вчера овај CallandSurf+...Pirelli рутер ми дадоа. Катастрофа. Неможат да го сетират и сеа на обичен ADSL сум :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Треба нов рутер.
какво пирели бе жити се,томсон рутер треба да е

Член од
9 ноември 2007
Мислења
395
Поени од реакции
6
pirelli be brat takov so istoto logo kako gumite so se e toa e toa.kaj mene rekoa deka bil 1 so go mestat.pojma neam so e ama gjubre e.ima li nekoj drug so pirelli da mi objasni nesto?

P

Princ

Гостин
Не може со друг рутер да им оди подобро од со томсонот. Томсонот е бог во споредба со пирелито. Имам читано стотина ривјуа пред да ми го донесат рутерот мене и на секој томоснот беше (многу) подобар од пирелито.
Сепак погодувам дека се обидуваат да заштедат некој денар на сметка на квалитет.

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Најлесен начин за поврзување на 6 компјутери во мрежа со Томсонов (користејќи 5 портен свич)? Томпсон - switch, switch - 5 компјутери... и уште еден порт од Томпсонот директно кон 6тиот компјутер.
Би работела горната варијанта?

Член од
6 септември 2007
Мислења
134
Поени од реакции
4
А на ова Пиреливо кои се username i password за пристап. Има едно PUser со празен пасворд што го кажуваат од Т-хоме, ам ме интересира дали има како кај томпсонот и друг да речеме Administrator или слично со поеќе опции.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
А на ова Пиреливо кои се username i password за пристап. Има едно PUser со празен пасворд што го кажуваат од Т-хоме, ам ме интересира дали има како кај томпсонот и друг да речеме Administrator или слично со поеќе опции.
не ги кажуваат пасвордите за админ,како за пирели така и за томсонот

Член од
9 ноември 2007
Мислења
395
Поени од реакции
6
user name: Administrator so golemo A.
Pass: proveri na kutijata trebe da ti go pisuva, kaj mene bese napisan racno na kutijata.

Член од
6 септември 2007
Мислења
134
Поени од реакции
4
Зашто не кажувате порано бе вакви работи. Јас си ја фрлив кутијата :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom