Дали враќањето на Бранко Црвенковски во СДСМ е пораз за таа партија?

• Креатор на темата Креатор на темата Zeng
  • Време на започнување Време на започнување

Дали враќањето на Бранко во сдсм е пораз за таа партија?

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
не бери гајле, сите од СДСМ кои имаа големи црни дамки пребегаа во денешно ВМРО, денес во СДСМ останаа особено во локалните штабови само неискусни деца кои незнаат кај тераат, затоа мислам дека Бранко ќе ја обедини партијата
Necesnite,poveketo imaat po dve partiski kniski,pa po potreba si gi vadat od fiokite.Zboram za onie rakovodni kadri vo opstinskite odbori,posebno za petsedatelite.Vo eden grad vo Istocna Makedonija,liderot na ovaa partija ja zapusti opstinata so seenjeto strav i uceni.Edno JP na koe bese direktor,unisti i go dovede do bankrot,a drugo JP poradi nemanje interes,smeni uspesen direktor i sega i toa se bori za opstanok.Na kraj od najbrojna opstinska organizacija clenovi se samo stotina.Bitni se lokalnite lideri na partijata,no niv tesko deka moze da gi smenat,zosto gi ubeduvaat onie gore deka se e vo najdobar red.A tie vo centralata ne go slusaat obicniot clen,koj mnogu poveke ja poznava partijata i cuvstvuva vo koj pravec se dvizi uspesnosta.

не бери гајле, сите од СДСМ кои имаа големи црни дамки пребегаа во денешно ВМРО, денес во СДСМ останаа особено во локалните штабови само неискусни деца кои незнаат кај тераат, затоа мислам дека Бранко ќе ја обедини партијата
Живи били па видели!
:helou:

Да те потсетам за време на Шеќеринска Македонија доби кандидатски статус, Србите се уште немаат добиено а му се радуваат дека ќе го добијат во 2009, Македонија го има од 2005, веќе три години, вмро го доби на тацна...

Народот е премногу разочаран од ВМРО последно време, со враќањето на Бранко Црвенковски, нему му треба само еден месец за да ја среди ситуацијата, но мислам дека и Зоки ќе одработи додека Бранко не е претседател. Зоран Заев станува претседател на СДСМ на 18 септември.
edna dobra rabota sto napravija sdsm dodeka bea na vlast, i sto ja mesas srbija ne zboreme za nea, narodo razocaran od vmro:pos2: se vide na ovie izbori kolku e razocaran od vmro:pos2: ma koj sakat neka go stavat za pretsedatel ne gi spasuva od debakl na slednive izbori

SDSM so Branko ke bide preporodena,ke se zaboravi na losiot son vo izminatite 4 godini.Samo ima mnogu rabota so cistenjeto vo opstinskite organizacii od kade sto doaga seta neuspesnost na ovaa partija.No,toa ke bide mnogu tesko.
na slednite parlamentarni izbori najveke pratenici sto ke gi osvoe sdsm na celo so b.c. se plus 5 od segasnite :pos2:

Бранко да останеше премиер сите 4 години, немаше теоретски шанси тогаш уништеното ДПМНЕ да се наткрене
e pa ja da ne sum mu kriv sto se kanditira 2004 za pretsedatel koga imase sansa da go uniste vmro on ne go napravi toa

au kolku cesno si go odrabotuva mandato toa nevidono :pos2:[/quot

Епа ајде да видиме кој ги плаќа рекламите на телевизија за тоа како ние подобро живееме, кој ни го пере мозокот, со читање на некој закон на телевизија 15 минути, во чии раце се сите пари, финансиите, буџетот, медиумите...мислам дека Претседател на држава нема такви надлежности.

au kolku cesno si go odrabotuva mandato toa nevidono :pos2:[/quot

Епа ајде да видиме кој ги плаќа рекламите на телевизија за тоа како ние подобро живееме, кој ни го пере мозокот, со читање на некој закон на телевизија 15 минути, во чии раце се сите пари, финансиите, буџетот, медиумите...мислам дека Претседател на држава нема такви надлежности.
nema koj rece deka ima

Тогаш каде е нечесноста и јавното перење пари, кај функција Претседател на држава?:nenene:
Овој прецедател што е сега колку испра пред да стане тоа што е , може и Ариел вода да му носи.Прецедателскиот мандат му е само одмор :)

Овој прецедател што е сега колку испра пред да стане тоа што е , може и Ариел вода да му носи.Прецедателскиот мандат му е само одмор :)

Да бидеме живи,здрави, за 4 години, да видиме овие нашиве "ангелчиња"
колку машини за перење нема да ги исперат...

No i kako Pretsedatel cesno si go odrabotuva mandatot,pa koj saka neka zbori.Da ne bese toj Pretsedatel koj znae sto ke bese so Makedonija.:tapp: sto ke bese so makedonija? :toe:zlaten toj ja spasi makedonijaaaaaaaaaaa leeeeeeeeeeeeee site se srekjniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zadovolniiiiiiiiiii so da ti kazam cvetaaa drzaaaavaa. sonja5 ? znam zosto go sakas branko nee toa nesto novo , go sakas poradi nesrekjata na drugite zada ti ubavo ziveess.izlezi od sopstvenite gledista i pogledaj naokolu malku, koj i kako ziveee? koj denes ima vo makedonija i koj toa mu ovozmozil?:toe: NEZNAM SAMO ZA SVOJOT MANDAT KOLKU PATI GO POSETIL BRISEL? A TOLKU ,MNOGU JA SAAKAAT EVROPA. ISKRENO SE NADEVAM DEKA VLASTA CE GO KAZNI ZA SITE KRIVICNI DELA STO GI IMA STORENO.

надвор од темава....зашто пишува дека јас сум го напишал ова...

Напишано од POWER-MKD

Ajde da se vratime malce nanazad,dali BC e vmeshan vo smrtta na pretsedatelot Boris Trajkovski?! Dali ima nekoja povrzanost so deneshnata funkcija pa so doaganjeto na pretsedatelskata funkcija i zaminuvanjeto od tronot na SDSM oslabna mokta na partijata?! :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom