Дали враќањето на Бранко Црвенковски во СДСМ е пораз за таа партија?

• Креатор на темата Креатор на темата Zeng
  • Време на започнување Време на започнување

Дали враќањето на Бранко во сдсм е пораз за таа партија?

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
сдсм додека не се реформира ке биде поразувана без разлика кој ке биде лидер.на оваа партија и треба ЧИСТКА во сите редовите.

Јас не велам дека СДСМ ќе победи, можеби нема да освои ни едно место... но знам дека резулатот ќе биде ептем тесен.
ke bidi tesen rezultatot kako sto bese tesen na ovie izbori taka i na lokalnita ke bidi tesen.:pos2:

Aj be bate ima uste nekolku meseci da pocekame, pa posle kazuvaj sto e kako e... jas ti kazuvam kako sto ke e..
sto sega treba li da se lazeme? da gi kazuvame rabotite kako sto se a ne kako sto ne se? na primer ke ti kazam za vo probistip bidejki sum od tamu: nema nikakvi sansi sdsm da pobedi na lokalnite izbori pa koj i da go stavat za kandidat za gradonacalnik. i na ovie izbori sekerinska velese deka ke pobedi deka makedonija ke vnese vo nato za 6 meseci pa koga imase sansa zosto ne ja vnese?

sto sega treba li da se lazeme? da gi kazuvame rabotite kako sto se a ne kako sto ne se? na primer ke ti kazam za vo probistip bidejki sum od tamu: nema nikakvi sansi sdsm da pobedi na lokalnite izbori pa koj i da go stavat za kandidat za gradonacalnik. i na ovie izbori sekerinska velese deka ke pobedi deka makedonija ke vnese vo nato za 6 meseci pa koga imase sansa zosto ne ja vnese?
По кроце не се напнувај до толку.Прво пишувај СДС бидејќи тие се се освен македонски социјал-демократи.Можеш да ги викаш југо-комунисти,преваранти,олигарси и ред други глупотресини.
И второ доколку си во можност пишувај кирилица! Ај поздрав.

Да те потсетам за време на Шеќеринска Македонија доби кандидатски статус, Србите се уште немаат добиено а му се радуваат дека ќе го добијат во 2009, Македонија го има од 2005, веќе три години, вмро го доби на тацна...

Народот е премногу разочаран од ВМРО последно време, со враќањето на Бранко Црвенковски, нему му треба само еден месец за да ја среди ситуацијата, но мислам дека и Зоки ќе одработи додека Бранко не е претседател. Зоран Заев станува претседател на СДСМ на 18 септември.

SDSM so Branko ke bide preporodena,ke se zaboravi na losiot son vo izminatite 4 godini.Samo ima mnogu rabota so cistenjeto vo opstinskite organizacii od kade sto doaga seta neuspesnost na ovaa partija.No,toa ke bide mnogu tesko.

помилуваниот криминалец??
А што очекуваше ти, главен да стават неој поштен работник? :pos: Се знае кај нас дека за да бидеш успешен политичар, не можеш да бидеш чесен и готово.:)

SDSM so Branko ke bide preporodena,ke se zaboravi na losiot son vo izminatite 4 godini.Samo ima mnogu rabota so cistenjeto vo opstinskite organizacii od kade sto doaga seta neuspesnost na ovaa partija.No,toa ke bide mnogu tesko.

Бранко да останеше премиер сите 4 години, немаше теоретски шанси тогаш уништеното ДПМНЕ да се наткрене

Не да ги чистат општинските организации,потребно е 100% да ги променат.Во сегашниве членуваат луѓе кои имаат многу црни дамки во своето минато.

Бранко да останеше премиер сите 4 години, немаше теоретски шанси тогаш уништеното ДПМНЕ да се наткрене
No i kako Pretsedatel cesno si go odrabotuva mandatot,pa koj saka neka zbori.Da ne bese toj Pretsedatel koj znae sto ke bese so Makedonija.

Не да ги чистат општинските организации,потребно е 100% да ги променат.Во сегашниве членуваат луѓе кои имаат многу црни дамки во своето минато.

не бери гајле, сите од СДСМ кои имаа големи црни дамки пребегаа во денешно ВМРО, денес во СДСМ останаа особено во локалните штабови само неискусни деца кои незнаат кај тераат, затоа мислам дека Бранко ќе ја обедини партијата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom