21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.
Јас веќе отрапнав на оваа 2012 год кога го ќитав ова пред 3 месеци ме фати голема паника но сега ми е се исто.
Барем ќе видам како изгледа после смрта.
Само се сеќирам многу и ми е лошо кога ќе помислам колку свет ќе изумрат, животни и беспомошни бубачиња.
Ако се мали и за нив ми е жал.

eve vi edno filmce na temava (Megutoa jas ne veruvam vo ova)
eve i uste edno koj ima vreme neka gleda interesni se

Bojane vaka kolku so znam jas pa ne e daleku da vidime dali ke bidi taka. Znaci sonceto ke vlezi vo znakot na Vodolija a toa bi znacelo slednoto . Sega sme vo znakot na ribi so znaci proletnata ramnodnevnica sega e vo opseg na znakot na ribi a koga ke se smeni taa proletna ramnodnevnica ke bidi vo znakot na Vodolija .

Bojane vaka kolku so znam jas pa ne e daleku da vidime dali ke bidi taka. Znaci sonceto ke vlezi vo znakot na Vodolija a toa bi znacelo slednoto . Sega sme vo znakot na ribi so znaci proletnata ramnodnevnica sega e vo opseg na znakot na ribi a koga ke se smeni taa proletna ramnodnevnica ke bidi vo znakot na Vodolija .

Хихихи он не збори за смена на пролетна и зимска рамнодневница што се случува на секои 6 месеци.
Ти кажува за период од 2000 и нешто повеќе години.
Ако знаеме дека Исус Христос слегол на Земјата пред 2000 години и значи и тогаш се случувале големи работи т.е и тогаш Земјата флегнала во знакот риби.

ednostavno e samo razmisli proletnata ramnodnevnica sega e vo opseg na znakot na ribi a posle i vo 2012 ke bidi vo opseg na znakot na vodolija. :uvo:

Имаше некој напишано дека ако падне снег во пустниа а тоа се случи вчера ( Сабота.25 јули 2009 год) некој беше напишал дека во 2012 год стварно ќе се случи нешто големо.
Па ако може истата личност пак да го копира текстот пошто ме мрзи да ги бара постовите.

Снег во Сахара 1979

И во пустинскиот предел до Лас Вегас

December storms brought rain and snow to the Southern California desert regions.
Readers have sent in pictures and comments.
“We hardly ever get snow in Las Vegas and when it snows in the surrounding mountains it dusts the tops of mountains under 7,000'. But this year already we have had two storms pass through. Here are a couple of photos people will recognize if they have ever been to Las Vegas and visited Red Rock Canyon.”
- Brenton William Cooper

Abe seto toa e izrezirano.Seto toa e smisleno od golemite svetski sili.Promenata na klimata moze da ja predvide sekoj meteorolog, a treta svetska vojna e predvreme dogovorena.Dogovoreni s emnogu drugi nastani.i potoa seto toa e napisano vo kniga demek go napisal nostradamus.

Abe seto toa e izrezirano.Seto toa e smisleno od golemite svetski sili.Promenata na klimata moze da ja predvide sekoj meteorolog, a treta svetska vojna e predvreme dogovorena.Dogovoreni s emnogu drugi nastani.i potoa seto toa e napisano vo kniga demek go napisal nostradamus.

хихихи не ми прави смешки.
Што ќе им е целта на државите ако направат војна.

Zelba da vladeat so svetot.Kakva sto imaat amerika i rusija.

Zelba da vladeat so svetot.Kakva sto imaat amerika i rusija.

ХИХИХ Мислиш дека Сад и русија можат да опстанат сами ако се на земјата.
Ако не се и другите мали земји економијата ќе падне под нулата.
Што мислиш ќе стане ако некоја земја како кореја фрли нуклеарки на секаде по земјата мислиш дека ќе и годи и неа.
Ќе биде загадена Земјата ниту они ќе можат да живеат.
Плус ќе падне економијата туризамот Итн.

Што ако се случуваат климатски промени.И порано било ледено доба.И плус тоа се случуваат промени во сонцето и поради тоа се мениува и климата на земјата.

Пошо има луѓе кои со факти излегоа овде на темата... *поке Билив Ме* Само ќе пробам од некој аспект да погледнам на темава... Премногу значење и се даде на оваа 2012 година. И никоја нација не пробува да го уништи светот. Ни експериментот во Церн, нити експериментот во Америка ли кај беше... Кој е ќарот кога таа нација ке остане сама? И друго, кај ги најдеа сите овие податоци наеднаш... Како пред 2000 година никој не се замараше со 2012?

Само куп глупости на едно место... Ама... Тоа е место за дискусија... Тоа беше само моето мислење. :smir:

Само 3 вистини се точни:
- Крајот на календарот на маите
-Соларните бури бидејќи сонцето е наполовина пат од својот живот и не
само сега (туку соларни бури имало и порано)
-и експерименто во церн

Сето ова ќе се случи во 2012 год (освен соларната бура пошто таа може и ненадејно да изненади да се случи пред 2012)
А ова другото за предвидувањата на Нострадамус (не велам дека не се точни ) туку се кладам дека и за наводните предвидувања за крајот на светот имало и предходно како 1998, 2000 и 2003 год и таму биле користени предвидувањата на Нострадамус за убедуње, па сега откако не се случија тогаш ај да ги користиме за некој друг датум.

Точно е и тоа дека магнетните полови ја губат својата резонанца стануваат се послаби а за тоа дали ќе колираат во 2012 година ни преостанува да видиме.

Пошо има луѓе кои со факти излегоа овде на темата... *поке Билив Ме* Само ќе пробам од некој аспект да погледнам на темава... Премногу значење и се даде на оваа 2012 година. И никоја нација не пробува да го уништи светот. Ни експериментот во Церн, нити експериментот во Америка ли кај беше... Кој е ќарот кога таа нација ке остане сама? И друго, кај ги најдеа сите овие податоци наеднаш... Како пред 2000 година никој не се замараше со 2012?

Само куп глупости на едно место... Ама... Тоа е место за дискусија... Тоа беше само моето мислење. :smir:

па колку се сеќавам имаше секти кој се подготвуваа и дека 2000-та година

ќе бил крај на светот

сега дали е тоа организирано ширење психоза со некоја цел

нели или луѓето да станат религиозни
дали на трговците да им се продава повеќе роба луѓето да трупаат резерви дека
имаат шанса да преживеат ако се случи нешто (????)

или ништо од сето тоа него онака му текнало некому како ...добра тема за дружба и размена на мислења....што ми е најприфатливо во моментов

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom