whenURdown
увезена пломба за петтка доле десно
- Член од
- 6 март 2012
- Мислења
- 56
- Поени од реакции
- 24
nema potreba da se razmisluva, ako imase nesto, od eden kup astronomi vo svetot barem nekoj ke kazese deka e taka. jas kolku so sum informiran dosega nikoj nema kazano.
nema potreba da se razmisluva, ako imase nesto, od eden kup astronomi vo svetot barem nekoj ke kazese deka e taka. jas kolku so sum informiran dosega nikoj nema kazano.
А од што ќе биде предизвикана „експлозијата на сонцето“?А што ти да не очекуваш да ти се јават и да ти кажат „Дечко ти и цел свет на ден 21.12.2012 ќе умрете поради експлозија на сонцето која ќе создаде метеор кој ќе ја уништи земјата (ако ја преживее сончевата експлозија). ??
Појма неам....Читав на сајтон на наса дека имало премногу големо количество на сулфур и јаглерод диоксид внатре во сонцето што би предизвикало таква експлозија...А од што ќе биде предизвикана „експлозијата на сонцето“?
mislev da se razmisli za videoto dali e vistinito mislam deka ne e montaza i sto e toa sto sveti na zapad na izgrejsonce vide i samiot ?nema potreba da se razmisluva, ako imase nesto, od eden kup astronomi vo svetot barem nekoj ke kazese deka e taka. jas kolku so sum informiran dosega nikoj nema kazano.
Јас лично не се разбирам толку, и не би требало да коментирам, ама дека ова е форум ќе си дадам мислењеmislev da se razmisli za videoto dali e vistinito mislam deka ne e montaza i sto e toa sto sveti na zapad na izgrejsonce vide i samiot ?
deka ke mi se javat mene licno ne ocekuvam pravo da ti kazam, deka cel svet ke se unisti na 21.12.2012 spored tvojata teorija sigurno nema.А што ти да не очекуваш да ти се јават и да ти кажат „Дечко ти и цел свет на ден 21.12.2012 ќе умрете поради експлозија на сонцето која ќе создаде метеор кој ќе ја уништи земјата (ако ја преживее сончевата експлозија). ??
Брат прочита што напишав 3-4 постови над тебе?? Ај ќе ти повторам :deka ke mi se javat mene licno ne ocekuvam pravo da ti kazam, deka cel svet ke se unisti na 21.12.2012 spored tvojata teorija sigurno nema.
kazi mi kako eden meteor, kometa, ili vo slucajot planeta bi mozela da predizvika eksplozija na sonceto???
Појма неам....Читав на сајтон на наса дека имало премногу големо количество на сулфур и јаглерод диоксид внатре во сонцето што би предизвикало таква експлозија...
aha...fala ti...mnogu dobro ti e obrazloenoБрат прочита што напишав 3-4 постови над тебе?? Ај ќе ти повторам :
a sto ako sakaat nikoj da ne doznae za da ne nastane haos na planetava i mozebi koga vejke ke bide ocigledno ke kazat rabotime na slucajot kako i obicno5 do 12 spasavajse koj moze.Јас лично не се разбирам толку, и не би требало да коментирам, ама дека ова е форум ќе си дадам мислење
Постојат многу природни феномени, може е еден од нив. Некаков одсјај од сонцето или што знам...
Но толкава „ѕвезда“ да остане неприметена, не ми е логично некако... Толку астрономи во светот да не приметат такво нешто...