Odgovor od NASA za toa so bi se desilo u 2012
http://www.youtube.com/user/SpaceRip#p/u/19/YUhEigdFFyI
btw ne ocekuvajte premnogu posto nisto nema da se desi haha
А како си толку сигурен дека ништо нема да се деси само затоа што НАСА вика така? Можеби нешто "ќе се деси" само тие несакаат да ни кажат за тоа за да не створат паника низ целиот свет? Можеби тие знаат дека нешто навистина ќе се случи ама сеуште не ни кажуваат, а потајно се организираат да го преживеат тоа што "може" да се случи во 2012?
Нешто како во филмот 2012, додека не биде прекасно никој ништо нема да каже и човештвото нема да знае дека доаѓа "крајот" на светот и ќе нема време да се спреми за некако да ја преживее таа апокалипса.
А за сите фрикови што се палат на Планетата X одите во Google Earth и одберете ја функцијата Sky. Внесете ви следниве координати ( -6.01931, -91.5903 ) без заградите но со запирката. Зумирајте на тоа место и погледнете добро. Наводно таму треба да стои и да се гледа планетата X ама нема ништо, сликата е затемнета. Низ интернет форуми се шират муабети дека NASA and the US Government му забраниле на Google да ја прикажува таа слика. Whatever. Кој сака да верува нека верува. :smir: