Со кого од семејството сте најблиски?

• Креатор на темата Креатор на темата B. Boop
  • Време на започнување Време на започнување
Од семејствово сум најблизок со самиот себеси.
Асоцијален сум, како со комуната така и со моите родители.
Стриктно, само разговор или дискусија по потреба.
Имам неколку личности, а посебно најважната во мојот живот, со кои имам најблиска поврзаност и интеракција.

со мама сум убедливо најблизок можеме да оговараме со часови

Со баба ми сум најблизок затоа што од цело семејство само таа може да ме сфати

па најблиска сум со мајка ми затоа што таа ми е многу добра другарка и за се и сешто можеме да зборуваме

...немам појма...абе кај мене дома еден ако дознае..потоа секој дознава..така да ..никој :toe:...осим сама себеси :smir:

Со сестра ми дефинитифно...разлика сме 3 години иако сме машко и женско многу добро се слагаме, се 4уствувам ако одговорен да ја спремам за се сто ја 4ека во животот и така натаму...али на моменти ја сум мало бебе спрема неа и нејзините совети :)

Чудна работа но на братучетка ми најмногу и` се доверувам. Можеби затоа што од брат ми имам некој страв (тужибаба е со тапија) а и моите, не знаат да чуваат тајни - понекогаш несвесно ги кажуваат на други, кои едвај чекаат да чујат некој трач и да направат сочна приказна од тоа. Но се главно се работи за длабоки тајни.

Со мајка ми... Порано не бев и незнам зашто и како се зближивме, ама не ми смета воопшто, баш ми е мило што можам да и кажам многу работи кога неможам на друг :)

Со никого посебно. Не сум многу блиска со моите дома. Мислам на блиска во смисол да им се отварам, да им кажувам тајни и слично. Постојано ми префрлуваат за тоа дека сум била далечна со нив, ко да не сум од тоа семејство. Сестрите, и двете, се живо и раскажуваат на мајка ми, дури и работи што се преинтимни за да се споделат со родител. После она ќе му раскаже на татко ми во изџвакана варијанта, колку да биде во тек. Ама јас интимните нешта попрво би ги споделила со моите најблиски пријатели отколку со мајка ми или некој дома. Сакам да имам одредена приватност, од секогаш било така, уште додека растев. Стварно не знам на што се должи тоа, ама со никого дома посебно не сум блиска.
Тоа е тажно, ама така е. :toe:

Со мајка ми најмногу.
Мислам,со самото тоа што немам брат или сестра,она се наметнува како личноста која би била константно покрај мене,во било каква(ама буквално секаква) ситуација.
Тоа ми давало голема сигурност отсекогаш и сеуште е така,иако сега е со намален интензитет,бидејќи имам далеку поголема потреба од приватност.
Али сепак,тоа е единствена личност во која имам комплетна доверба и знам дека тоа ќе остане така како факт,без разлика што би донел животот во иднина.

Најблиска сум со сестра ми мислам дека се можам да и кажам и да ме разберит пошо и во години не сме голема разлика:smir:

Со никого посебно. Не сум многу блиска со моите дома. Мислам на блиска во смисол да им се отварам, да им кажувам тајни и слично. Постојано ми префрлуваат за тоа дека сум била далечна со нив, ко да не сум од тоа семејство. Сестрите, и двете, се живо и раскажуваат на мајка ми, дури и работи што се преинтимни за да се споделат со родител. После она ќе му раскаже на татко ми во изџвакана варијанта, колку да биде во тек. Ама јас интимните нешта попрво би ги споделила со моите најблиски пријатели отколку со мајка ми или некој дома. Сакам да имам одредена приватност, од секогаш било така, уште додека растев. Стварно не знам на што се должи тоа, ама со никого дома посебно не сум блиска.
Тоа е тажно, ама така е. :toe:

Iskreno se soglasuvam so tebe.Nemam doma ni brat ni sestra taka da na moite mnogu tesko im se doveruvam.Nemam sto da dodadam,izgledna ima licnost sto gi ima istite problemi vo doveruvanjeto doma:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom