Со кого од семејството сте најблиски?

• Креатор на темата Креатор на темата B. Boop
  • Време на започнување Време на започнување
Со мајками, жена која што цел живот ме турка.
Покажувала разбирање за мене и моите проблеми во секое време...

So nikoj...dobro mozebi vo nekoja mera so majka mi, ama sepak mn odvaj mozi da mi izvleci nekoj zbor od usta...ednostavno sum takva
A na drugarkite pak im kazuvam se...

Мамаааааа!!!

Мајка ми. И никогаш не ќе можам да и вратам за се' што направила за мене.

со сестра ми.....секогаш била на моја страна....правеше работи кои неа не и одговараат за мене да ми удоволи....ме советува.....а и по некоја паричка дава..:smir:

Со мајка ми и баба ми, а од мажите со вујко ми.. Нема нешто што не им го кажувам на нив, среќа што се прилично либерални.

Паа со татко ми сум најблиска ... иако работи у странство .. праиме муабет на yahoo за се и сешто, а со мајка ми сум блиска коа ми требаат пари :pos2:

jas i majka mi :back: najubavo se slagame......

tatko mi nikogas ne bil nitu vo dopir so mene....nemam nikakvi kontakti so nego....celi 35god.

Со мамааа... И многу си ја сакам...:back::back::back:
Со сестра ми многу се карамвме до скоро...:tapp: ама сега не правиме муабет на критични теми и се си е ОК. И неа ја сакам:back: ама не колку мама

Кај нас дома функционираат релациите татко - ќерка, мајка - син. Мајка ми е воедно и мој идол за тоа како да се поставиш во животот. Вистински борец, а од друга страна чесна и истрајна. Многу работи и должам неа, првенствено мојот систем на морални вредности. Ама не сум којзнае колку близок со неа, зашто голема доблест ми е независноста, и затоа се држам понастрана од сите. До некаде си живеам во некој мој свет, романтичарски...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom