Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со никој, тие имаат други сфаќања (застарени), за нив секогаш ќе бидам дете иако имам охохоо години.
Бев првин со мајка ми наааајблизок... се си разбиравме и си кажувавме... после со тато... па пак со мама... и сеа со никој... ете ме веќе 2 години, се што имам во мене кријам... ретко некој да ме натера да му ги кажам тажните работи кои ме мачат... а среќните ги кажувам без проблем... немораат да ме тераат, хахаха...
Се се испреврте поради една случка... т.е. повеќе беа, али пред две години беше главната и од тогаш почнував се повеќе и повеќе да се повлекувам кон мене... имаше другари и другарки кои ми се лутеа поради тоа што станав премногу ќутлив и што не поделувам како порано работи од мојот живот... дури и дома бев скаран ради истите работи... ама ете тоа е тоа... Едноставно се повлеков премногу... кој ме сака ме сака и ваков... :nesum:
Енивеј, моите се смирија со тоа, и ете до ден денес веќе 2 години добро сме си усогласени... хаха... не ме чепкаат ништо зашто знаат оти нема ништо да им кажам, како и останатите кои дел ме разбираат, а дел сеуште се лутат на тоа...
Енивеј, си ги сакам моите премногу и моите пријатели што се, без разлика дали ми се лутат или не, што постапив така - што се повлеков во мене премногу, ама мораат да ме сфатат... и така... ај доста ломотев јас... хаха
Сега и двајцата родители ми се на иста маса, иако даваат напори од тогаш некој бар да се зближи повеќе со мене, ама не им успева... хахаха