Со кого од семејството сте најблиски?

U

UnholY

Гостин
Од семејствово сум најблизок со самиот себеси.
Асоцијален сум, како со комуната така и со моите родители.
Стриктно, само разговор или дискусија по потреба.
Имам неколку личности, а посебно најважната во мојот живот, со кои имам најблиска поврзаност и интеракција.

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
Со никој не сум блиска, значи праам општо а не се отварам незнам зашо од секад сум била таква, или па толку се труделе да разузнаат нешо...
ИСТО ИСТО ИСТО

Член од
17 август 2008
Мислења
98
Поени од реакции
10
со мама сум убедливо најблизок можеме да оговараме со часови

Aston_MartinV12

стажиран почетник со искуство
Член од
2 јануари 2008
Мислења
34
Поени од реакции
0
Со баба ми сум најблизок затоа што од цело семејство само таа може да ме сфати

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
па најблиска сум со мајка ми затоа што таа ми е многу добра другарка и за се и сешто можеме да зборуваме

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
...немам појма...абе кај мене дома еден ако дознае..потоа секој дознава..така да ..никој :toe:...осим сама себеси :smir:

Член од
28 септември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
4
Со сестра ми дефинитифно...разлика сме 3 години иако сме машко и женско многу добро се слагаме, се 4уствувам ако одговорен да ја спремам за се сто ја 4ека во животот и така натаму...али на моменти ја сум мало бебе спрема неа и нејзините совети :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.464
Чудна работа но на братучетка ми најмногу и` се доверувам. Можеби затоа што од брат ми имам некој страв (тужибаба е со тапија) а и моите, не знаат да чуваат тајни - понекогаш несвесно ги кажуваат на други, кои едвај чекаат да чујат некој трач и да направат сочна приказна од тоа. Но се главно се работи за длабоки тајни.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Со мајка ми... Порано не бев и незнам зашто и како се зближивме, ама не ми смета воопшто, баш ми е мило што можам да и кажам многу работи кога неможам на друг :)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Со никого посебно. Не сум многу блиска со моите дома. Мислам на блиска во смисол да им се отварам, да им кажувам тајни и слично. Постојано ми префрлуваат за тоа дека сум била далечна со нив, ко да не сум од тоа семејство. Сестрите, и двете, се живо и раскажуваат на мајка ми, дури и работи што се преинтимни за да се споделат со родител. После она ќе му раскаже на татко ми во изџвакана варијанта, колку да биде во тек. Ама јас интимните нешта попрво би ги споделила со моите најблиски пријатели отколку со мајка ми или некој дома. Сакам да имам одредена приватност, од секогаш било така, уште додека растев. Стварно не знам на што се должи тоа, ама со никого дома посебно не сум блиска.
Тоа е тажно, ама така е. :toe:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Со мајка ми најмногу.
Мислам,со самото тоа што немам брат или сестра,она се наметнува како личноста која би била константно покрај мене,во било каква(ама буквално секаква) ситуација.
Тоа ми давало голема сигурност отсекогаш и сеуште е така,иако сега е со намален интензитет,бидејќи имам далеку поголема потреба од приватност.
Али сепак,тоа е единствена личност во која имам комплетна доверба и знам дека тоа ќе остане така како факт,без разлика што би донел животот во иднина.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Најблиска сум со сестра ми мислам дека се можам да и кажам и да ме разберит пошо и во години не сме голема разлика:smir:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Со никого посебно. Не сум многу блиска со моите дома. Мислам на блиска во смисол да им се отварам, да им кажувам тајни и слично. Постојано ми префрлуваат за тоа дека сум била далечна со нив, ко да не сум од тоа семејство. Сестрите, и двете, се живо и раскажуваат на мајка ми, дури и работи што се преинтимни за да се споделат со родител. После она ќе му раскаже на татко ми во изџвакана варијанта, колку да биде во тек. Ама јас интимните нешта попрво би ги споделила со моите најблиски пријатели отколку со мајка ми или некој дома. Сакам да имам одредена приватност, од секогаш било така, уште додека растев. Стварно не знам на што се должи тоа, ама со никого дома посебно не сум блиска.
Тоа е тажно, ама така е. :toe:
Iskreno se soglasuvam so tebe.Nemam doma ni brat ni sestra taka da na moite mnogu tesko im se doveruvam.Nemam sto da dodadam,izgledna ima licnost sto gi ima istite problemi vo doveruvanjeto doma:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom