Пропуштени шанси...

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Сум пропуштил многу шанси во мојот живот, дури и кога за некои добивав втора шанса..:cry:

Да, жал ми е...ама па кога ќе подразмислам понатака, малку подобро, ќе сфатам дека има и прилика за втора шанса.

Жалам само за едно нешто во мојот живот: кога пред неколку години имав можност за авантура со еден прекрасен Швеѓанец, а јас се правев стрејт :kesa:

жал ми е разбира се.ама какво да се прави.гледа се напред и тако..............

Жалам горо, жалам сестро...ама од жалење фајде нема луѓе. Работете да ви се пружа нова.

не жалам зошто ако сум ги искористел тие шанси денес ваљда немаше да бидам истиот:toe:

Сум пропуштила многу шанси и сум жалела ама барем научив дека секоја шанса треба да ја искористувам и да ја ценам...:pipi:

Во животот секој пропуштил многу и тоа се однесува за сите. Но тоа веќе што поминало не може да се врати и според тоа треба да се гледа само напред.

Секој пропушта нешто... Поентата е да извлече поука од пропуштеното!

Имам пропуштено шанси во животот и после тоа нормално криво ми било и сл. , но не биле нешто од посебно значење за да ми го променат животот.

Во животот секогаш имаме крстопати и наше е да го избереме патот ,не знам дали сум пропуштила некоја шанса ама најверојатно тоа бил мој избор ,не знам како се би завршило ако сум пошла по друг пат . Во едно сум сигурна, дека сум задоволна со сегашноста, тоа кажува доволно.

trebase da se zapisam na fakultet, a na da crknam od rabota za nekoj gazdi i gazdarici ama aj bitnalo imam mnogu doooolg spisok propusteni sansi edna od niv i simpatija sto imav prilika i toa nekolku pati a ja pak kako tele i uste sum kako tele i toa bitnalo mozebi ima povazni raboti od nekoja simpatija i toa e toa e jebiga:tapp:

Ми се има случено да пропуштам некоја шанса заради нерешителноста или незаинтересираноста во моментот кога ми била укажана. Но тоа што сум оптимист и што верувам дека пропуштањето на една шанса е знак дека ми следува некоја подобра, ме натерало да издржам и да не се нервирам и преоптоварувам за пропуштеното.
Таков е животот -турболентен и скоро е невозможно да ги добиеме сите шанси и предизвици кои тој ни ги носи, она што е најважно е тоа доколку истите ни се овозможат да ги искористиме на најдобар можен начин.

Ги има мн...но само за една ќе се кајам засекогаш:(:(:(:(:(:(:(:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom