Пропуштени шанси...

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Сум пропуштил многу шанси во мојот живот, дури и кога за некои добивав втора шанса..:cry:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Да, жал ми е...ама па кога ќе подразмислам понатака, малку подобро, ќе сфатам дека има и прилика за втора шанса.

O

Out Boy

Гостин
Жалам само за едно нешто во мојот живот: кога пред неколку години имав можност за авантура со еден прекрасен Швеѓанец, а јас се правев стрејт :kesa:

Член од
3 мај 2009
Мислења
21
Поени од реакции
2
жал ми е разбира се.ама какво да се прави.гледа се напред и тако..............

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Жалам горо, жалам сестро...ама од жалење фајде нема луѓе. Работете да ви се пружа нова.

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
не жалам зошто ако сум ги искористел тие шанси денес ваљда немаше да бидам истиот:toe:

**Mila**

...Love is blind...
Член од
24 мај 2009
Мислења
42
Поени од реакции
0
Сум пропуштила многу шанси и сум жалела ама барем научив дека секоја шанса треба да ја искористувам и да ја ценам...:pipi:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Во животот секој пропуштил многу и тоа се однесува за сите. Но тоа веќе што поминало не може да се врати и според тоа треба да се гледа само напред.

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
Секој пропушта нешто... Поентата е да извлече поука од пропуштеното!

Член од
8 ноември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
2
Имам пропуштено шанси во животот и после тоа нормално криво ми било и сл. , но не биле нешто од посебно значење за да ми го променат животот.

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
Во животот секогаш имаме крстопати и наше е да го избереме патот ,не знам дали сум пропуштила некоја шанса ама најверојатно тоа бил мој избор ,не знам како се би завршило ако сум пошла по друг пат . Во едно сум сигурна, дека сум задоволна со сегашноста, тоа кажува доволно.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
trebase da se zapisam na fakultet, a na da crknam od rabota za nekoj gazdi i gazdarici ama aj bitnalo imam mnogu doooolg spisok propusteni sansi edna od niv i simpatija sto imav prilika i toa nekolku pati a ja pak kako tele i uste sum kako tele i toa bitnalo mozebi ima povazni raboti od nekoja simpatija i toa e toa e jebiga:tapp:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Ми се има случено да пропуштам некоја шанса заради нерешителноста или незаинтересираноста во моментот кога ми била укажана. Но тоа што сум оптимист и што верувам дека пропуштањето на една шанса е знак дека ми следува некоја подобра, ме натерало да издржам и да не се нервирам и преоптоварувам за пропуштеното.
Таков е животот -турболентен и скоро е невозможно да ги добиеме сите шанси и предизвици кои тој ни ги носи, она што е најважно е тоа доколку истите ни се овозможат да ги искористиме на најдобар можен начин.

J

JOEY JORDISON

Гостин
Ги има мн...но само за една ќе се кајам засекогаш:(:(:(:(:(:(:(:(

Kajgana Shop

На врв Bottom