- Член од
- 10 септември 2009
- Мислења
- 142
- Поени од реакции
- 14
Не е се во изгледот но не е се и во карактерот. Што ако е некој лепотан а се однесува како сељак без два грама мозок? Или што ќе ми е некој паметен и добар а кога ќе го погледнам да ми се лоши од што е "убав", џабе си е тој добар ако нема никаква привлечност. Јас искрено не се загледувам во лепотани и фраерчиња бидејќи ќе бидаат нафурани 24/7. Значи најдобро е да е средина, доволно ми е дечкото да биде симпатичен и да има добро однесување, да ме почитува и да можам да му верувам.
А и ќе заборавев остајте некои од машкиве што зборат најбитен е изгледот, баш ме интересира како би биле во долга и сериозна врска со некоја со јак гз и голема цицка а типката не е способна да сврзе една реченица и да не знае да помножи 2x2. Таквите женски се добри само за една вечер и нишо поише и најчесто се поминати од пола Скопје
А и ќе заборавев остајте некои од машкиве што зборат најбитен е изгледот, баш ме интересира како би биле во долга и сериозна врска со некоја со јак гз и голема цицка а типката не е способна да сврзе една реченица и да не знае да помножи 2x2. Таквите женски се добри само за една вечер и нишо поише и најчесто се поминати од пола Скопје