Дали е најважен изгледот на партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата bella
  • Време на започнување Време на започнување
Vazen e, no ne najvazen.

ups... najvazen.. ama za sto?... oks, prodolzete da diskutirate :D.

Важен е да бидејќи девојката прво те привлекува со нејзиниот изглед. Но се е залудно, пропаѓа во вода и станува не важно ако девојката во себе крие лаги и нема добра душа, тогаш цел тој убав изглед се занемарува.

Jас од жена барам три работи

да не презборва
да има почит кон стопанот
да знае да меси добар зелник

Мала алегорија на темава...

3060000000056410.JPG

lada-niva.jpg

Изглед вара!

Above or bellow?

Што мислите?
Не знам за вас...
Јас знам што би избрал...:vozbud:

Да, втората слика...

Vazen e, no ne najvazen.

ups... najvazen.. ama za sto?... oks, prodolzete da diskutirate :D.

хах вазен е за пубертетлии а при избор на природен сопатник карактерот е примарен дефинитивно...а тие кои не го согледуваат тоа прават разводи па деца па...

да не презборва

диктатурата и сталинизмот завршија

Мала алегорија на темава...

3060000000056410.JPG

lada-niva.jpg

Изглед вара!

Above or bellow?

Што мислите?
Не знам за вас...
Јас знам што би избрал...:vozbud:

Да, втората слика...

и јас втората но би и додал мал тјунинг и камо боја

да не презборва

a kaj se kupuvaat zeni na koj mozes da im bides stopan? po koja cena?

toa ti se vika balkanski sindrom

a kaj se kupuvaat zeni na koj mozes da im bides stopan? po koja cena?

toa ti se vika balkanski sindrom
Кој те излажа дека се купуваат?
Жените така се раѓаат па ти...... :icon_lol::icon_lol:

Он:
Да најважен ми е изгледот, посебно добра цицка, стегнато газе и по можност да има две матки ќе биде премија. :pos:

Изгледот е пресудниот момент за започнување на врска, а и понатаму игра голема улога во одржувањето на истата. Можеби ја нема понатаму водечката улога, но е супер комбинација кога таквиот добар изглед се надополнува со добар карактер

Изгледот е пресудниот момент за започнување на врска, а и понатаму игра голема улога во одржувањето на истата. Можеби ја нема понатаму водечката улога, но е супер комбинација кога таквиот добар изглед се надополнува со добар карактер

Se soglasuvam, posto da bideme realni nikoj ne bi pocnal da se pusta na nekoj/a ako ne go privlekuva fizicki, a toa ponatamu ke se nadopolni so karakterot :)

Se soglasuvam, posto da bideme realni nikoj ne bi pocnal da se pusta na nekoj/a ako ne go privlekuva fizicki, a toa ponatamu ke se nadopolni so karakterot :)

prashanje :
se naogjash na party, gleash nekoj tipac top sve na nego on "ko iz snova" i se shmekate ova ona, i ti priogja so nekoj glup muabet shto ne znae ni da zbori : -primer-
"mala tatko ti da ne e terorist poshto ti si kao bomba!"

biten e ili ne e ? ne igra presudna uloga ... ona shto e pod toj izgled se ceni !!

prashanje :
se naogjash na party, gleash nekoj tipac top sve na nego on "ko iz snova" i se shmekate ova ona, i ti priogja so nekoj glup muabet shto ne znae ni da zbori : -primer-
"mala tatko ti da ne e terorist poshto ti si kao bomba!"

biten e ili ne e ? ne igra presudna uloga ... ona shto e pod toj izgled se ceni !!
:tapp: па да не игра пресудна улога ..нема ни да му пријде во случајов ///нели .......

фала богу дека изгледот е битен, за да имаш нормална врска треба да има страст да те привлекува нешто кај партнерот освен другиве карактеристики шо ти се после битни дефинитивно физичкиот изглед е многу битен:pipi:

Изгледот ти е ко диплома од факултет.Ја покажуваш само кога аплицираш:toe:

Изгледот не е најважен, него е важен. значи некој ке сака да ужива у добра цицка, некој сака добро газе, некој си има друг фетиш :)
Пример за мене ја сакам згодна девојка, немора да е доктор науке, али сакам да биде доволно интелигентна да може барем да свати она што ја имам да кажам.
Има и девојки кои идат со грди и стари за пари, ама и они имат некој тип без толку пари за кој ние не го гледаме у слики и се мува скришно, зашто секој/а сака убаво да вкуси барем еднаш у живот нели? :)
И сега богатиот ја мендра нели на суво зашто она не се ни најмалце пали на богаташот. Али он плаќа јака хемија и опијати да ја деконцентира да не го гледа како таков никаков, плаќа лубриканти јеби га и си прави на кур ладила.
А оној другиот ја мендра знаејки дека ке му сврши на кур. и тука е убавината нели?
него друго беше темата а?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom