Kostic
Sadio smokve oko Tadz Mahala
- Член од
- 31 јули 2009
- Мислења
- 9.856
- Поени од реакции
- 5.612
Eric J. Biafranić ochekuev glas za etiopija od tebe... me razochara..... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eric J. Biafranić ochekuev glas za etiopija od tebe... me razochara.....![]()
немогуќ си !
Се думав меѓу Конго и Етиопија, по линија на мизерност. Но, безразлика на media watch; Конго е помизерно place to be, така да, се надевам дека ке се сретнат во Финале и ќе гледам full of joy.
Нигерија игра? Ако игра, i wish Nigeria all worse et Viva el Biafra!
Уште си тука бе?
Се думав меѓу Конго и Етиопија, по линија на мизерност. Но, безразлика на media watch; Конго е помизерно place to be, така да, се надевам дека ке се сретнат во Финале и ќе гледам full of joy.
Нигерија игра? Ако игра, i wish Nigeria all worse et Viva el Biafra!
Не. Читав негде некоја изјава во стил на тоа дека не сака да умре за Того пошто нели ги нападнаа фудбалерите пред некоја година.Абе, чекајте ќе игра Адебајор за Того?
Не. Читав негде некоја изјава во стил на тоа дека не сака да умре за Того пошто нели ги нападнаа фудбалерите пред некоја година.
Мал си незнаешКои се овие Капе Ведре?Од кој тунел излегоа. Првпат слушам за таква земја. Јас сум за Нигерија да освои.
Мал си незнаеш
Капе Верде = Зеленор'тските Острови![]()
Сигурно кажуваш виц, инаку дај да ја видам статистиката од натпреварот.Капе Верде ги тепаа Португалија (со најдобар тим) пред 2 години