2012 !

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Зашто нема отворено тема досеа за филмови чудо..... у рамстор секоја проекција на филмот секој ден е фул до даска :)

Епа кој го гледаше филмот ? Како ви се свигаше и све тоа ??

Според мене ... Исти како и секој амерички филм со крај на светот... сценариото познато само ме воодушевија досега невидените ефекти... како и да е.. добро филмче :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Го гледав и ефектите ме воодушевија. Премногу реално се направени, секоја чест за тоа.

Приказната не е нешто посебно, и како што читам скоро сите ги иритира што за влакно се спасува од смртта. Дали со лимузината, дали со авионот или во спејсшатлот (или што и да беше тоа).

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
go gledav vcera i mozam da kazam deka voopsto ne me voodusevi kako sto ocekuvav,edinsteveno specijalnite efekti se na nivo sto moze i da se ocekuva od takov film
pa da pocekame do 2012 da vidime dali se vo pravo :oeoeoe:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
go gledav vcera i mozam da kazam deka voopsto ne me voodusevi kako sto ocekuvav,edinsteveno specijalnite efekti se na nivo sto moze i da se ocekuva od takov film
pa da pocekame do 2012 da vidime dali se vo pravo :oeoeoe:
По ова можам да заклучам дека немаш ни полни 12 години!

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
прилично е нереално..... како ги преживува сите работи... почнувајќи од лимузината па даље.... од толкав хаос успеа се да избегне... па овој знаел и авион да вози.... и нај нај наја нај нереално коа падна комбето во дупката.... и после 15 секунди гледаш рака одоздола се крева :))))))))))

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.435
Поени од реакции
5.128
Ептен добор филмче...

St3

Член од
3 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
8
Ste slusnale li za HOAX... Nema vrska kakva 2012. Ako ideshe Nibiru nakaj zemjata kje bese vidliva so golo okoo pred 10-tina godini.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
да ти се серам у филмот. ја само тоа имам да кажам.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
jas po ova mozam da zaklucam deka ti nemas ni elementarna kultura a kamoli nesto poveke i deka samo:drk: bez veze
Oк.

Ова ми личи на она анкета во Америка, според која доста голем процент на испитаните верувале дека Lord of the rings е базирана на вистинска случка или така нешто беше... :tapp:

I

Intex

Гостин
Глуп филм. Не планирам да гледам ваква апокалиптични холивудски срања.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ехее филмов ми е гледан уште првата недела од премиерата :tv:

иначе ефектите јасно е дека беа врвно направени... додека пак мислам дека малку режисерот сакал да ги опфати и малолетните гледачи па затоа и разговорот меѓу актерите не делуваше стручно, незнам барем ја иам таков некој впечаток, очекував малце повеќе да елаборираат за главниот настан :toe:

П.С. празник за очите - АВАТАР wow:tv:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Cekaj, a ne e Lord of the rings baziran na vistinska slucka?

I 2012 koga sme kaj nego, kako americki film, mora da ima happy end so doza na humanity vo nego, morality i tn.

Inaku, dobar e, odusevuvaat efektite, izvonredno izvedeni. Glumata e na zavidno nivo za zanrot na filmot.

Sto? Ke rece nekoj deka e sranje kolku da kontrira? Debilizam.
Filmot, za razlika od mnogu drugi, super e.
Ili Ninja assasin e bolji a?

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Oк.

Ова ми личи на она анкета во Америка, според која доста голем процент на испитаните верувале дека Lord of the rings е базирана на вистинска случка или така нешто беше... :tapp:
ne rekov deka go koristam filmot kako dokaz deka krajot na svetot ke dojde vo 2012,tuku filmot gi koristi predviduvanjata na maite i na mnogu drugi stari civilizacii deka svetot ke iscezne na 21.12.2012 :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom