20 автобуси кон Грција за 8-ми март

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Od koga velam deka Makedonija ne strada od nashite sosedi..problemot e vnatreshen.

Za vas neznam no jas otvoreno im kazhuvam koj se i shto se ako doznam deka nekoj od moja familija ili prijatel patuval vo grcija na odmor..barem neka znaat deka se djubre izrodsko i takvi ne mi trebaat vo mojot krug.

prasanje
koj trosi najmnogu pari vo vreme na svetska kriza?
odgovor-makedonskata vlada

prasanje -koj ima najmnogu pari za vreme na svetskava kriza?

odgovor-clenovite na partijata koja vladee vo makedonija

prasanje-koj moze da si dozvoli da odi na proslava na 8-mi mart vo vreme na kriza?

ODGOVOR site zenski clenovi OD VLADEACKATA GARNITURA.

imam informacija deka ova go organizirala unija na zeni od dpmne.

informacijata ne mi e proverena ,no se nadevam deka nekoj novinar ke ja proveri i ke ne informira vo tekot na utresniot den.

Досега се евидентирани над 5000 патници, значи околу 100 автобуси, ако во просек секој потроши по 1000 евра а ќе трошат, за тоа се отидени, значи за само еден ден на солунчани им ги нарасивме очите со 5 000 000 евра!
Наздравје!

И после кога ќе кажам дека кај нас не важи економска криза не ми веруваат...

И после кога ќе кажам дека кај нас не важи економска криза не ми веруваат...
А како сакаш да ти веруваат кога владата ни вели дека сме длабоко влезени во кризата:kesa:
На кого ќе веруваат?..... на мене, тебе.....или на владата?:vozbud:

ај да ги чекаме на враќање и да им конфискуваме се што шопингувале и да го поделиме на сиромашните мајки.
Doitbrock.jpg

Osa,

Tie shto gi poznavam nemaat vrska so politichki partii..tie se ednostavno ljuge shto se falbadzii i uzhivaat vo pekmezenje, uniza na zheni od vmro velish?? aj i toa chudo da go vidime..makar i da sakale da idat ne se tolkav prostotilak da napravat takov kiks pred izbori.

Od koga velam deka Makedonija ne strada od nashite sosedi..problemot e vnatreshen.

Za vas neznam no jas otvoreno im kazhuvam koj se i shto se ako doznam deka nekoj od moja familija ili prijatel patuval vo grcija na odmor..barem neka znaat deka se djubre izrodsko i takvi ne mi trebaat vo mojot krug.
Потполно се согласувам и ке се надоврзам:дека на овој начин со тек на времето ке им се смени тоа да им е сеедно да одат за гејција ке сватат дека нивните блиски пријатели,роднини го осудуват тоа и сметат дека е предавнички акт кон нас како народ и држава ....
баш заради потребата за гордост......која кај нас е в:smir:о изумиранје

jas imam komsija makedonec sto sekoja 2-ra nedela odi vo grcija naracuva roba(boi i lakovi)

оф лелеле...како нема бе да се роди некој хитлер---овски...па да ги сотре сите вакви предавници овде шо ни се...гз даваат да идат у гејлада мамата нивна бе леее као се нервирам вака коа слушам....
:violent1: предавници

jas imam komsija makedonec sto sekoja 2-ra nedela odi vo grcija naracuva roba(boi i lakovi)

Тоа не го оспорува никој, бизнисот не смее да страда поради ниедна политичка ситуација.
Али она говедана што се праат дека уво не ги боли за ништо и секој викенд се во Солун кафе да пијат тоа е невидена срамота. Али за нив само еден предлог: Секој автобус што се враќа од најавена тура од шопинг да биде детално претресуван, голем дел од робата да биде запленувана и да бидат задржувани со саати за влез во земјава во која не заслужуваат да живеат.

Тоа е бизнис веќе човекот живее од тоа, нив им е оправдано. На тие што идат од препич не им е оправдано.

Kurviiiiiiiiiii, orospiiiiiiii

prasanje

prasanje-koj moze da si dozvoli da odi na proslava na 8-mi mart vo vreme na kriza?

informacijata ne mi e proverena ,no se nadevam deka nekoj novinar ke ja proveri i ke ne informira vo tekot na utresniot den.
mnogu seres brat,

Требало Охриѓани на нивните автобуси да нашараат “Македонија’’. :wink:

Не знам што да кажам сем - срамота. Остај друго, стигнавме јужниве цигани да ни вадат трачеви за сексуалните авантури на нашиве гуски.:pos2:

Кај оди светов...

prasanje

осичке боцкаш и каде треба и каде не треба.
во насловот на темата не се спомнуваат ни сдс ни дпмне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom