Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Voj neli bese toj sho se glupirase na instagram sho lizeshe chekaniАаааааааааааа
Сергејчо пак во елемент
1.
2.
Мене ми сметаАма затоа Сител, Алфа и Канал 5 не ви сметаат со екс ју филмови од 70те, турбо фолк срања и турски серии. Новинари и уредници докажани газолижачи.Тоа не ви смета.
jas da ti kazam ne ja ni gledam a I retko makedonskive kanali koga gi gledamОвој Сергеј нашол да збори и да критикува луѓе бе хахаха
Па уште бира обични девојчиња (кои не се познати личности) од Инстаграм и ги оговара и „оценува“.
Кој и што му дава за право да го прави тоа?
Каква му е шупачка и несодржајна емисијата тоа е страшно нешто....
Па каква „педерчина“ е он (да ми прости софрава)....тоа чудо едно и он нашол да збори...
Или јас не разбирам мода или сум стара школа маж, ама сликине му се која од која полоша....стварно. Не личи на ништо. Јас разбирам да сакаш мода....ама она е....крајност врв!!!...
Она е веќе друга област. Он не личи на маж као прво....
Секој нормален човек не би ги одобрил оние глупости.
Маже онакво кускуле (XS број) што одвај стои на нозе се облака, фарба и понаша као гејче нашло да оценува и критикува луѓе кои не ги ни познава. Се е тоа за да се направи интересен а толку многу лошо му оди што не е ни свесен.
Јас стварно не знам што е работа. Или немаат пари за огледало ваквиве ликови, или се премногу самоуверени.
Девојкава од горе што ги оценуваше неговите слики....и беше незгодно да каже дека он е за никаде и дека не го поштува.
Јас без сомнение би кажал дека е еден вид на идиот кој се обидува да стекне слава и дека стилот на кој се облекува и изразува му е никаков. Сублимирано...не личи на маж а нити пак разбира нешто
Какви ликови останаа да живеат во земјава тоа е за греота. Жал ми е...стварно.
Прогрес имаш у оваа држава само доколку си забеган, доколку си гзолижач, доколку ги гледаш и оценуваш туѓите животи повеќе од својот, ако се облекуваш како за на маскенбал со уши од магаре, фаца на камила и опаш од крава или доколку татко ти е богат арамија или политичар кој секојдневно те тапша по рамо и ти фрла парички за во град а ти си премногу зафатен со пиење....и терање шема у клубови....
Иако бев главен поддржувач за да има нешто ново на ТВ, сега ќе кажам....„Да и се плукнам на телевизијата“.
Откачи-закачи програма.
Ништо поучно, многу ретардирани ликови и емисии со неписмени новинари и екстремно досадно-глупави содржини.
Реално, ова треба да се затвори инстант.
Каква емисија е ова у етер бе....не смеат да си дозволат вакво нешто
Сител, Канал 5 и останата багра се ужас од телевизии.
Ама оваа стварно се разликува....одвратна е на начин кој до сега не сме го виделе....
Телевизиската криза во Македонија продолжува и понатаму....
Фала му на Бога што постои кабелска со достапни телевизии од калибар на NG и Discovery па не мора да ја трпиме оваа тортура од телевизиските медиуми....![]()
Будалите највеќе успеваат во државава.Овој Сергеј нашол да збори и да критикува луѓе бе хахаха
Па уште бира обични девојчиња (кои не се познати личности) од Инстаграм и ги оговара и „оценува“.
Кој и што му дава за право да го прави тоа?
Каква му е шупачка и несодржајна емисијата тоа е страшно нешто....
Па каква „педерчина“ е он (да ми прости софрава)....тоа чудо едно и он нашол да збори...
Или јас не разбирам мода или сум стара школа маж, ама сликине му се која од која полоша....стварно. Не личи на ништо. Јас разбирам да сакаш мода....ама она е....крајност врв!!!...
Она е веќе друга област. Он не личи на маж као прво....
Секој нормален човек не би ги одобрил оние глупости.
Маже онакво кускуле (XS број) што одвај стои на нозе се облака, фарба и понаша као гејче нашло да оценува и критикува луѓе кои не ги ни познава. Се е тоа за да се направи интересен а толку многу лошо му оди што не е ни свесен.
Јас стварно не знам што е работа. Или немаат пари за огледало ваквиве ликови, или се премногу самоуверени.
Девојкава од горе што ги оценуваше неговите слики....и беше незгодно да каже дека он е за никаде и дека не го поштува.
Јас без сомнение би кажал дека е еден вид на идиот кој се обидува да стекне слава и дека стилот на кој се облекува и изразува му е никаков. Сублимирано...не личи на маж а нити пак разбира нешто
Какви ликови останаа да живеат во земјава тоа е за греота. Жал ми е...стварно.
Прогрес имаш у оваа држава само доколку си забеган, доколку си гзолижач, доколку ги гледаш и оценуваш туѓите животи повеќе од својот, ако се облекуваш како за на маскенбал со уши од магаре, фаца на камила и опаш од крава или доколку татко ти е богат арамија или политичар кој секојдневно те тапша по рамо и ти фрла парички за во град а ти си премногу зафатен со пиење....и терање шема у клубови....
Иако бев главен поддржувач за да има нешто ново на ТВ, сега ќе кажам....„Да и се плукнам на телевизијата“.
Откачи-закачи програма.
Ништо поучно, многу ретардирани ликови и емисии со неписмени новинари и екстремно досадно-глупави содржини.
Реално, ова треба да се затвори инстант.
Каква емисија е ова у етер бе....не смеат да си дозволат вакво нешто
Сител, Канал 5 и останата багра се ужас од телевизии.
Ама оваа стварно се разликува....одвратна е на начин кој до сега не сме го виделе....
Телевизиската криза во Македонија продолжува и понатаму....
Фала му на Бога што постои кабелска со достапни телевизии од калибар на NG и Discovery па не мора да ја трпиме оваа тортура од телевизиските медиуми....![]()
Боки поканет во Париз на некое си модно шоу, нормално мора тоа да се пише на сајтот на неговата телевизија.
На овој моден спектакл ќе присуствуваат само важни луѓе од светот на модата и селебрити фаци, a менаџментот на познатиот бренд за Бојан Јовановски организира приватен авион, сместување во хотел со пет ѕвезди, а на шоуто ќе пристигне и ќе си замине со лимузина вредна неколку илјадници евра.
http://1tv.mk/moda/бојан-јовановски-единствениот-од-бал/
Што е толку битно за народов тоа што него го поканиле на модна ревија ? Јас искрено немам ништо против Боки ама ова е претерано непотребно фалење.
Кога идеше Боки у реални шоуа у едно шоу се покакал или најверојатно се помочал во гаќи додека спиел и мувички му летаа на газот.