1923

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.488
Поени од реакции
38.648
И се уште не ми е јасно како ебаните критичари во Америка не го есапат Шеридан за жив. Ова е подобро од 99% од сите срања кои ги номинираат! Ако ништо друго, барем Хелен Мирен и Харисон Форд нека добијат некоја номинација.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
7.061
Поени од реакции
42.159
Ауу какво лудило од серија највеќе заради Спенсер и Алекс. Ептен ми е криво само што умре Алекс, кога веќе ја спасија со такво не реално сценаријо дека возот на Спенсер баш тогаш ќе помине покрај колата во која мрзнеше, можеа да ја остават и да преживее. Ја заразив и жена ми со целиов овој универзум и семејството Датон, се уби од плачење ете ја си легна плачеечки. :pos:

Иако навивав за трета сезона, и потајно се надевав дека ќе сменат план, сепак заврши серијава во 2 сезони како што кажаа Злате и Комита Ултрас. Сега се надевам дека оваа 1944 ќе се оствари и ќе почнат побрзо со снимање.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.488
Поени од реакции
38.648
Иако навивав за трета сезона, и потајно се надевав дека ќе сменат план, сепак заврши серијава во 2 сезони како што кажаа Злате и Комита Ултрас. Сега се надевам дека оваа 1944 ќе се оствари и ќе почнат побрзо со снимање.
Прво Madison ќе биде. Требаше годинава, ама изгледа 2026 ќе има премиера. Таа е веќе снимена.

Kajgana Shop

На врв Bottom