1923

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.614
Поени од реакции
29.507
Кара кога и рече: „I think that face is worth the trouble, darling."

ооох :drk: :drk: :drk: :drk:

Тејлор ако не покаже цицка од Елизабет е педер :D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.614
Поени од реакции
29.507
Добро од толку инекции во газ што се ставаат, мораше ли да биде баш таа во стомак што се става? Хк, пу.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
2.011
Поени од реакции
4.939
Јас имам една теорија која ќе видиме колку ќе се покаже како точна:
Мислам дека можно е Спенсер да не се врати во Монтана. Или пак да се врати и да го убијат, а исто и Алекс. Причина - зошто ни еден од неговите потомци не го носи името Спенсер? И татко му на Џон (Кевин Костнер) се викал Џон, а и он се викаше Џон. Ако се тие директни потомци на Спенсер, зошто би го добиле името на одамна починатиот чичко? Можно е, според мене, жената на Џек, Елизабет, сепак да успее да роди бебе на крај и да го крстат по татко му на Џек - Џон. Затоа името Џон би било толку важно во Датон фамилијата, а Спенсер заборавен. Никој не ни спомнува Спенсер во Yellowstone. Moreover, Бет би се викала Бет по прабабата Елизабет. А ако се потомци на Спенсер, ќе се вика Бет по жената на прв братучед на дедо и? Нема логика. Затоа мислам дека Спенсер веројатно ќе го скинат и дека тој немал потомство.
Се чини дека твојава теорија ќе испадне точна.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
4.054
Поени од реакции
15.963
Ја само доаѓам да кажам дека ја завршив 1883 и сега почнувам со 1923.
1883 беше интересна, но само во втората половина. Првата половина беше баш монотона и едносмерна. Убавите пејсажи и убавата Елза ја извадија за прелазна оценка.
Сега патувањето го продолжувам праволиниски со семејството Датон, без да знам што се случува понатаму.
Ќе ја прочитам темава кога ќе ве стигнам.

Последно уредено:
Член од
3 ноември 2009
Мислења
7.054
Поени од реакции
42.120
Постојат две можни сценарија според мене. Да во следните три епизоди, ги вратат и Спенсер и Алекс во Монтана, да се пресметаат со стариот и Банер, и да го спасат ранчот. Но бидејќи некако сезонава иде многу споро, помина и 5тата епизода, а главниве ликови не се ни до пола пат, ме тера да размислувам и на второто сценарио, кое според мене е дека ќе ги вратат Спенсер и Алекс во Монтана кон крајот на сезоната, и ќе се иде на трета сезона, бидејќи серијава има потенцијал.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.614
Поени од реакции
29.507
Теорија нема ова да заврши со 2ра сезона. Го тупат веќе многу со ова патувањево кон Монтана. Што е следно, ќе ја силуваат, ќе го тераат назад у војска 2 години? Аукурац, нека се вратат веќе.
Мора да го скинат Банер на најбрутален начин.

А, конечно видовме и од каде е таа провалија во Yellowstone, се надевам Банер и екипата негова ќе завршат таму.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.455
Поени од реакции
38.562
ќе ги вратат Спенсер и Алекс во Монтана кон крајот на сезоната, и ќе се иде на трета сезона, бидејќи серијава има потенцијал.
Теорија нема да има трета сезона, се знаеше уште од првата дека оваа серија ќе заврши со 2 сезони. Ќе испадне мојата теорија точна - дека нема да се вратат и дека сите Датонови отпосле водат потекло од Џек и Елизабет, а не од Спенсер и Алекс.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
7.054
Поени од реакции
42.120
Теорија нема да има трета сезона, се знаеше уште од првата дека оваа серија ќе заврши со 2 сезони. Ќе испадне мојата теорија точна - дека нема да се вратат и дека сите Датонови отпосле водат потекло од Џек и Елизабет, а не од Спенсер и Алекс.
Ако е така, тогаш во наредниве 3 епизоди треба да заврши серијата. Цела 2ра сезона ја влечат со патувањево, за сега во 3 епизоди ги решат сите проблеми? :unsure:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.614
Поени од реакции
29.507
Да бе у право е Злате, читам интервјуа сега, 99.9% завршува со 2ра сезона. Иако нема никаква логика, ама ај ќе видиме како ќе се одвиваат настаните. Спенсер ми е топ 3 ликови заедно со Џон Датон и Рип.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
783
Поени од реакции
1.415
Вторава не ја почнав, ќе почекам до 13 Април да заврши. И добро е што е во 2 сезони, ако чекавме трета ќе ја заборавам скроз.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.455
Поени од реакции
38.562
Screenshot_20250326_162652_TV Time.jpg

Инаку за маршалкава за која изгледа ко да е вметната по рамковен, се изненадив кога дознав дека е базирана на вистински лик. o_O

Kajgana Shop

На врв Bottom