1923

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
И се уште не ми е јасно како ебаните критичари во Америка не го есапат Шеридан за жив. Ова е подобро од 99% од сите срања кои ги номинираат! Ако ништо друго, барем Хелен Мирен и Харисон Форд нека добијат некоја номинација.

Ауу какво лудило од серија највеќе заради Спенсер и Алекс. Ептен ми е криво само што умре Алекс, кога веќе ја спасија со такво не реално сценаријо дека возот на Спенсер баш тогаш ќе помине покрај колата во која мрзнеше, можеа да ја остават и да преживее. Ја заразив и жена ми со целиов овој универзум и семејството Датон, се уби од плачење ете ја си легна плачеечки. :pos:

Иако навивав за трета сезона, и потајно се надевав дека ќе сменат план, сепак заврши серијава во 2 сезони како што кажаа Злате и Комита Ултрас. Сега се надевам дека оваа 1944 ќе се оствари и ќе почнат побрзо со снимање.

Иако навивав за трета сезона, и потајно се надевав дека ќе сменат план, сепак заврши серијава во 2 сезони како што кажаа Злате и Комита Ултрас. Сега се надевам дека оваа 1944 ќе се оствари и ќе почнат побрзо со снимање.
Прво Madison ќе биде. Требаше годинава, ама изгледа 2026 ќе има премиера. Таа е веќе снимена.

Fuck, fuck, fuck, fuck! Шеридан, еби се, копиле смрдено! :mad:

:place::place::place::place::place::place::place:

Ова беше најубавата љубовна приказна што сум ја гледал во животот. Значи без двоумење најубавата!
Abe na odmor bev koga go pisa mislenjevo, a jas otvoriv temava bez da primetam deka iskocila I poslednata epizoda.
Znaev deka ke ima vakov tragicen kraj, samo ne bev siguren dali Alex ili :drk: :drk:

Sheridan e maestro sto ima napraveno, alal vera. Se nadevam ke ne udostoi so nekoj sequel/prequel za dvata najgolemi madafakeri Spenser i Rip.

Scenata koga Kara otvori vrata od bolnickata soba i Spenser lezese so Alex i bebeto :place::place::place: A, i taa pregratka koga Spenser skokna od vozot, ah bestraga :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom