Фан клуб - РК Вардар

требаше сите да викнеме mualaikumsalam :) нема везе ок си е поздравот, ама и мене ми падна смешно, ама се си беше ок.
јас си поминав супер. од мал милион утакмици на кои сум бил каде што се пеела химна (репрезентација, нормално) мене ова ми се виде најбољи изведба на химна евер, дали дека под емоции, според мене никад подобро. не знам како било на тв, претпоставувам срање звук, ама преубаво беше.

од организациски акспет бината беше жива утка, ако не си криштопанс не знам кој жив виде нешто а беше од споменикот поназад, јас бев скоро кај мериот мене бината ми се виде ко да беше доле на плочки скроз. ништо не видов. буквално.

на толку толпа народ дали комити ќе беа напред или позади од мое искуство не менува многу. позитивна атмосфера имаше, јас се пресмеав од пијандурите на сцена, а и за нив дојдов на крај краева.

61631392_3310685215624020_2324211480532090880_o.jpg

Нема потреба од коментар. :cuc:

Океј е луѓе. Сакате масовност, а ви пречи тоа што имало фамилии со деца, и деца од 11 до 16 години... Па само 500 души ли треба да дојдат на пречекот на ЕВРОПСКИТЕ ШАМПИОНИ, само тие "real" што ли се?? Посекако ни така нема да ви чини. Разберете дека ова е успех и радост на сите, и на тие што гледале на тв, и на тие што само бато гледал дома а тие се среќни пошто тој се радувал, на бабата со внучето, на мајката и таткото со малото на ушка, на ситееееее. Браво за сите што дојдоа во волкава бројка. Единствено што може замерка од тој поглед, тие на аеродром што беа да им се одвоеше малку простор со ограда, барем тие во автобусите 4 што беа, сепак тие чекаа од 5 часот на аеродром и први се што би подигнале атмосфера за сите позади.

П.С. Се спомна благодарност до град Скопје нешто, кога почна свирење од сите, ауу, мислам немаше да се запре, да не се кажеше Вардар Вардар па да се стабилизираме. Толкав гнев и незадовлство човече не сум видел досега.

Прво утнаа со бината, на многу лошо место беше поставена. Требаше како во 2017 да биде на истото место пред Камени Мост.

Второ, на тој ДЈ што пушташе музика, крајниците да му ги извадам, у уво да му го изнабутам. Говедо едно сега најде да праиш кариера? На пречек на ШАМПИОНИ? Пола плоштад комити и војводи, крвници, крв од очи им тече, ти Бруно Марс и Хаус оф Пеин им пушташ. Уште на крај влагаат играчиве, го рокнале Владо Јаневски, ти еам тоа сидашот.

Трето, дошле старудии, извадиле тоа телефоните снимаат...ја 192 сум висок ништо не гледав од еден куп екрани пред мене, па што останува за пониски. Гледај бе пичка ти мајчина, уживај во моментот, еднаш се дешава. Гледај кој што ќе направи, каква фаца ќе има кога ќе види толку народ, фрлете тоа телефоните да им се намочам.

Друго неам што да кажам, вечер полна со емоции. Читам пишувате требало подобра организација Комити, на едно место да биле...тоа е дечки, пола и више беа на аеродром, и да сакаа да се соберат на едно место немаше време, а да не зборам што не беше изводливо тоа затоа што имаше многу луѓе. Ова се настани каде што не можеш да имаш контрола кој каде ќе стои и што ќе се скандира. Што му дојде на народот тоа ќе вика, а сите знаеме што се скандираше највеќе. :cool:

ДА ЖИВЕЕ ВАРДАР, ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА !

Добар беше дочекот. Во секој случај многу подобар од 2017 година.

Играчите го имаа главниот збор на плоштад и они го водеа шоуто а ние бевме таму да ги поздравиме. Јакиот пречек на аеродром, поздравување од секоја скопска населба на улици и масовноста на плоштад како почит кон нив ја исполнивме на највисоко ниво.

Ништо не се научило од 2017. Бар на Аеродром имаше можност за добро да изгледа тоа, кога веќе ги исчекаа, можеше да се навива 10 минути бар а не 2 минути само, дали и толку беше.

На плоштад исто како 2017, без делириум, монотоно многу.
Нека се ѕирне како тоа изгледаше сега кај Ливерпул и Ајакс на прославата.

Можеше ова да биде многу подобро, али јбг, од ваква држава што да очекуваш.

Битно атмосферата беше на нивоу <3 :cuc:

Топ енергија, топ масовност, топ порака.

Да видиш србин, хрват, македонец, русин, летонец и што ти уште знам и сите со една заедничка порака е неверојатно.

Ова е силата на Македонија.

Свака част, заслужуваме повеќе победници во држава, повеќе срце во државава и пред се да почнеме да билдаме менталитет на победници и да прекинеме да ќутиме кога ќе не газат.

ВАРДАР - ЕВРОПСКИ ШАМПИОН

:cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Toa 2017 bese uzas. Organiziran precek na raboten den koga nemaat site opcija da dojdat vo 12h mislam.

Ova sega ne bese vozmozno da se organizira. Ne znaete kolku koli imase na aerodrom toa reka od vozila ali dzabe koga ne mozes ubavo korteo da napravis.

Na plostad ne fativ muziki zatoa sto stignavme bas koga stogna i nivniot avtobus. Toa sto mozele da go organiziraat pa i po cena da se falat a da ne im urlaat site, od odnosno binata, bese uzas. Znaci namestena bina pred mega sport kade sto za da mozat site da gledaat treba strim da pustat. Premnogu lugje imase zbieni na m2 bas poradi ova, zatoa sto bilo koj da bese podesno ili polevo od pravecot na binata nemase teprija da gleda sto se desava.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Браво за колумната на Кире (y)(y)

''U životu sam puno toga osvojio, ali rijetko kad sam bio toliko sretan. Makedonac sam i ponosan sam što je ovakvu sportsku bajku ispričala jedna makedonska momčad. Vardar je u Makedoniji institucija, puno je više od samog kluba. Vardar je u Makedoniji ono što su Hajduk i Dinamo u Hrvatskoj. Simbol. Zato se nadam da će ovaj trofej i ovo čudo koje su napravili pomaknuti neke stvari i vjerujem da će Vardar i dalje biti velik i moćan''

https://www.index.hr/sport/clanak/v...g-mogu-se-srusiti-i-bez-milijuna/2090356.aspx

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom