16,5 милиони евра, тендер, црква на плоштад

• Креатор на темата Креатор на темата GRUNGE
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за 16,5 милиони евра црква на плоштад во време на криза?

• Да

Гласови: 22 22,4%
  • Не

Гласови: 63 64,3%
  • Не ме интересира искрено.

Гласови: 13 13,3%

• Вкупно гласачи
    98
Ќе ми го полни џебот црквата? Народот ќе зема плата од таа црква на плоштад?
јок, баш ке ти зима...
НА ПЛОШТАД ЕЕЕЈ...идиотско...

и шо ако дојде некој рокерски бенд и пее за пички курви швалерки?? ке затнат уши поповиве?? абе од сите аспекти е лошо..

Тргни од фактот што ќе го задушат плоштадот! Заборавате на Буџаку зградата што се гради?

Опера и балет?

Театар?

Статуа Александар Македонски 35 метри?

Врапчињата ќе се судираат меѓу себе од што нема каде да летаат, камоли луѓе, концерт, ...

во цркав се остава пари , не се зема

Епа немам пари братко да давам за црква кога одам во „социјалната“ продавница во Ново Лисиче и трапкам 1км до неа да си купам поевтин кашкавал.

Тргни од фактот што ќе го задушат плоштадот! Заборавате на Буџаку зградата што се гради?

Опера и балет?

Театар?

Врапчињата ќе се судираат меѓу себе од што нема каде да летаат, камоли луѓе, концерт, ...

Ако ништо друго ќе ги гледаме поповите секое утро пред црквата со по некој нов џип. :vozbud:

јок, баш ке ти зима...
НА ПЛОШТАД ЕЕЕЈ...идиотско...

и шо ако дојде некој рокерски бенд и пее за пички курви швалерки?? ке затнат уши поповиве?? абе од сите аспекти е лошо..

Од сите аргументи, ова беше најсилниот.

:pos2:

Или некој Black Metal бенд :)))

Онака ме нервира што ниту една влада до сеа, не ја болело кур за тоа што народот мисли.

Ајде да видиме референдум за црквата? Со тој мочан референдум за името...еве нека има за црквата.:tapp:

Опера и балет?

Театар?

Епа немам пари братко да давам за црква кога одам во „социјалната“ продавница во Ново Лисиче и трапкам 1км до неа да си купам поевтин кашкавал.

ке купуваш сирење бе..ффета поефтино е јас така праам

начи нема нешто во моментов за што сум повеќе против од градење црква.Значи тоа е без конкуренција најидиотското , најморонското и најдебилното нешто во последниве 500 години. Ај нека градатцрква, ама што кур мора да е на плоштад, ја отворија Пандорината кутија наречена Бурмали џамија и зашто мора да чини 16 милиони евра во услови на економска криза. Значи до толку многу сум накурчен што ако некој земе во живо да ми објаснува да ми докажува или недај боже да ме праи будала ќе го искршам од ќотек у афект. Незнам дали да плачам или да се смеам.Циркус!!!!!!!

А некој министер да дрпни пари од тендер а? И да вози Q7? Е не бива така нели?

името на темата ти е чиста глупост, кој тоа народ се буни за црквата и како ти тоа си го утврдил гледајки а1? лично јас црквата, МПЦ ја гледам како дел од македонската историја а обредите како дел од фолклорот што значи дека сум далеку од верник но сепак тоа не ми дава право да тресам, да влегувам во нечија игра и да навредувам.

16,5 милиони евра...Влада не го слуша гласот на народот!!!

Па нема да го слуша кога ја укинаа емисијата на кутриот Томиќ :vozbud:

Е ај после нека каже некој Македонија е сиромашна. Па имаме ние пари што се 16.5 милиони евра.

А бе...
до кога треба да биде готов проектот?
(смисол изграден) :vozbud:?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom