ogledalo
провинцијалец
- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 3.198
- Поени од реакции
- 174
во цркав се остава пари , не се земаЌе ми го полни џебот црквата? Народот ќе зема плата од таа црква на плоштад?
во цркав се остава пари , не се земаЌе ми го полни џебот црквата? Народот ќе зема плата од таа црква на плоштад?
јок, баш ке ти зима...Ќе ми го полни џебот црквата? Народот ќе зема плата од таа црква на плоштад?
Епа немам пари братко да давам за црква кога одам во „социјалната“ продавница во Ново Лисиче и трапкам 1км до неа да си купам поевтин кашкавал.во цркав се остава пари , не се зема
Тргни од фактот што ќе го задушат плоштадот! Заборавате на Буџаку зградата што се гради?
Опера и балет?
Театар?
Статуа Александар Македонски 35 метри?
Врапчињата ќе се судираат меѓу себе од што нема каде да летаат, камоли луѓе, концерт, ...
Од сите аргументи, ова беше најсилниот.јок, баш ке ти зима...
НА ПЛОШТАД ЕЕЕЈ...идиотско...
и шо ако дојде некој рокерски бенд и пее за пички курви швалерки?? ке затнат уши поповиве?? абе од сите аспекти е лошо..
Тргни од фактот што ќе го задушат плоштадот! Заборавате на Буџаку зградата што се гради?
Опера и балет?
Театар?
Статуа Александар Македонски 35 метри?
Врапчињата ќе се судираат меѓу себе од што нема каде да летаат, камоли луѓе, концерт, ...
Епа немам пари братко да давам за црква кога одам во „социјалната“ продавница во Ново Лисиче и трапкам 1км до неа да си купам поевтин кашкавал.
сањав протести против црквата или на DMT бев?...... кој тоа народ се буни за црквата и како ти тоа си го утврдил гледајки а1?...
си сонувал другарчесањав протести против црквата или на DMT бев?...