16,5 милиони евра, тендер, црква на плоштад

Дали сте за 16,5 милиони евра црква на плоштад во време на криза?

• Да

Гласови: 22 22,4%
  • Не

Гласови: 63 64,3%
  • Не ме интересира искрено.

Гласови: 13 13,3%

• Вкупно гласачи
    98

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ќе ми го полни џебот црквата? Народот ќе зема плата од таа црква на плоштад?
јок, баш ке ти зима...
НА ПЛОШТАД ЕЕЕЈ...идиотско...

и шо ако дојде некој рокерски бенд и пее за пички курви швалерки?? ке затнат уши поповиве?? абе од сите аспекти е лошо..

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
Тргни од фактот што ќе го задушат плоштадот! Заборавате на Буџаку зградата што се гради?

Опера и балет?

Театар?

Статуа Александар Македонски 35 метри?

Врапчињата ќе се судираат меѓу себе од што нема каде да летаат, камоли луѓе, концерт, ...

во цркав се остава пари , не се зема
Епа немам пари братко да давам за црква кога одам во „социјалната“ продавница во Ново Лисиче и трапкам 1км до неа да си купам поевтин кашкавал.

B

Borg_Drone

Гостин
Тргни од фактот што ќе го задушат плоштадот! Заборавате на Буџаку зградата што се гради?

Опера и балет?

Театар?

Врапчињата ќе се судираат меѓу себе од што нема каде да летаат, камоли луѓе, концерт, ...

Ако ништо друго ќе ги гледаме поповите секое утро пред црквата со по некој нов џип. :vozbud:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
јок, баш ке ти зима...
НА ПЛОШТАД ЕЕЕЈ...идиотско...

и шо ако дојде некој рокерски бенд и пее за пички курви швалерки?? ке затнат уши поповиве?? абе од сите аспекти е лошо..
Од сите аргументи, ова беше најсилниот.

:pos2:

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
Или некој Black Metal бенд :)))

Онака ме нервира што ниту една влада до сеа, не ја болело кур за тоа што народот мисли.

Ајде да видиме референдум за црквата? Со тој мочан референдум за името...еве нека има за црквата.:tapp:

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174

Опера и балет?

Театар?

Епа немам пари братко да давам за црква кога одам во „социјалната“ продавница во Ново Лисиче и трапкам 1км до неа да си купам поевтин кашкавал.

ке купуваш сирење бе..ффета поефтино е јас така праам

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
начи нема нешто во моментов за што сум повеќе против од градење црква.Значи тоа е без конкуренција најидиотското , најморонското и најдебилното нешто во последниве 500 години. Ај нека градатцрква, ама што кур мора да е на плоштад, ја отворија Пандорината кутија наречена Бурмали џамија и зашто мора да чини 16 милиони евра во услови на економска криза. Значи до толку многу сум накурчен што ако некој земе во живо да ми објаснува да ми докажува или недај боже да ме праи будала ќе го искршам од ќотек у афект. Незнам дали да плачам или да се смеам.Циркус!!!!!!!

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
А некој министер да дрпни пари од тендер а? И да вози Q7? Е не бива така нели?

Член од
17 мај 2009
Мислења
349
Поени од реакции
16
името на темата ти е чиста глупост, кој тоа народ се буни за црквата и како ти тоа си го утврдил гледајки а1? лично јас црквата, МПЦ ја гледам како дел од македонската историја а обредите како дел од фолклорот што значи дека сум далеку од верник но сепак тоа не ми дава право да тресам, да влегувам во нечија игра и да навредувам.

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
16,5 милиони евра...Влада не го слуша гласот на народот!!!

Па нема да го слуша кога ја укинаа емисијата на кутриот Томиќ :vozbud:

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Е ај после нека каже некој Македонија е сиромашна. Па имаме ние пари што се 16.5 милиони евра.

N

n/a

Гостин
А бе...
до кога треба да биде готов проектот?
(смисол изграден) :vozbud:?

Kajgana Shop

На врв Bottom