Пивтија

• Креатор на темата Креатор на темата ManowaR
  • Време на започнување Време на започнување
Еј, ама признај дека кога си била мала, така и за француски бакнеж, па и за пенис си мислела : )
ЛОЛ споредбава е! ЛОМ!
:pos:
Не знам за неа, ама знам дека јас мислев така, само со тек на време за пенисот се предомислив, ама пачата сеуште ми е одвратна. :icon_lol:
Хаха лелее абе немора тука да се фалиш за пенисот! Нема да ти турат и пенис у пачата х)

Не сум пробала до сега,а немам ни намера.
Некако не ми се допаѓа ни изгледот,а и самата помисла што има внатре...Грдо ми е бе :wink:Мислам дека никогаш нема да почнам да јадам пача.

Полошо јадење од тоа нема уфф колку мразам да јадам а кога има и лук во тоа е тогаш човек боље и да не диши

Де бре од толку јадења на овој свет ,како ли се најде некој да праи и да јаде пача???? Како ли ви текна незнам !?:pos2:

Мислам и самото име како и изгледот и мирисот све је одвратно...
Вит ол ду риспект до сите кои јадат ,ама стварно е гадно иако не сум пробал,али некои работи не треба да ги пробаш за да сфатиш дека се гадни... со одредени исклучоци :) ,а пачата не е таков исклучок секако .

Многу одвратно ми мириса, а и на изглед е бљак! Не сум пробала, ни па планирам иако ме убедувале:nenene:

не сум пробал нема ни да пробам уффф како ми се гади кога ќе го видам и помирисам цела куќа смрдии,а татко ми си гнете кога ќе и седне.....
:pov::pov::pov:

Едно прашање... дали го јадете она одвратно мандаво со копита унатре и лук аууу ми се повраќа... дали јадете ПАЧА? Леле прееска го видов дедо ми и отидов да повраќам :(
:pos2::pos2::pos2:ме изнасмеа...
не не го јадам и јас неможам да го поднесам...:kesa:

Леле деновиве старите по дома фатиле да прават, цела куќа смрди.Една соба ми е чкртната во куќава, не влегувам таму до февруар:)

Гадно е,немам пробано а не сакам ни да пробам.

Дефинитивно требаше да се вметне на рекламите што ќе идат на странските телевизии. Хит ќе беше тој чуден прозивод со почудно име - Пача!
Не ни помислувам да јадам, а знам многу луѓе што го делеа моево мислење, ама пробаа некако, па сега јадат. ЈАс не се осмелувам.

Леле деновиве старите по дома фатиле да прават, цела куќа смрди.Една соба ми е чкртната во куќава, не влегувам таму до февруар:)
Ја надвор им ги однесов тоа тањирите! И онака не е некој будала да го краде тоа бре! Ни мачките не го јадат! Нек се носат и они и пачата у пичку матер! Кој планира да ми иде на гости не пред февруари зашо корне ова куќава на ПАЧА!

Ајде по полека ке биде,ке пројадете,барм некои од вас кога ке пораснете и созреете. Кај нас се вика пивтија. Зимава,норчито сега по постиве,се троши како алва(е сега и алвата некој не ја сака). по солена пивтија со ракиче, и домачни колбаси со вино. Па така се презимува бе сега...Одам да ја пробам сега ако е здрвена од сношти ммммм....

пивтија појќе му личи :), а за гнасно гнасно ми е само шо го гледам а не да пробам, + корни низ дома бљак

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom